| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ Θέλω την βοήθεια σας στον σχεδιασμό μιας βάσης. Η βάση θα έχει να κάνει με εκδηλώσεις και προσωπικό Το ζητούμενο είναι μια έκθεση όπου να μας δίνει αριθμητικά ανά μήνα σε πόσες εκδηλώσεις έχει πάει ο κάθε ένας και μια έκθεση με το πόσες εκδηλώσεις έγιναν τον μήνα Η σκέψη μου είναι να φτιάξω ένα πίνακα με τις εκδηλώσεις και ένα πίνακα με το προσωπικό το θέμα μου όμως είναι πως τα «ενώνω» αυτά και πως τα παρουσιάζω στην φόρμα αφού μπορεί να είναι από ένα άτομο έως Χ άτομα στην ίδια εκδήλωση Ελπίζω να έγινα κατανοητός Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Σχεδιασμός Βάσης Δεδομένων | maria_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 25-08-16 10:21 |
| Σχεδιασμος φορμας | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 08-04-16 16:28 |
| [ Ερωτήματα ] Σχεδιασμός Βάσης | gore | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-05-14 14:52 |
| Σχεδιασμός ΒΔ | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-01-13 18:48 |
| [ Πίνακες ] Σχεδιασμός Πινάκων & Πρωτεύοντος κλειδιού | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-04-11 16:39 |
Η ώρα είναι 18:39.

Θεματικός Τρόπος