| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
και θέλω να φτιάξω προγράμματα για την εργασία μου (Δικαστήρια) και έτσι σας έχω ¨ζαλίσει¨, αλλά το κάνω με την καλή έννοια. Από εσάς θα ήθελα μια μεγάλη βοήθεια (όπως μου την έχετε προσφέρει μέχρι τώρα και σας ευχαριστώ γι' αυτό). παρακάτω σας επισυνάπτω δεδομένα από ένα πρόγραμμα που θέλω να φτιάξω και θα ήθελα να μου πείτε "τι θα κάνω πρωτεύων κλειδί; και με τι σχέση θα τα συνδέσω; και ότι άλλο σας ζητάω στο συνημμένο έγγραφο (π.χ την συνάρτηση IF στην Access κλπ). Σας ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία την βοήθειά σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Σχεδιασμός Βάσης Δεδομένων | maria_ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 25-08-16 10:21 |
| Σχεδιασμος Βασης | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-06-16 12:31 |
| Σχεδιασμος φορμας | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 08-04-16 16:28 |
| [ Ερωτήματα ] Σχεδιασμός Βάσης | gore | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-05-14 14:52 |
| Σχεδιασμός ΒΔ | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-01-13 18:48 |
Η ώρα είναι 07:27.

και θέλω να φτιάξω προγράμματα για την εργασία μου (Δικαστήρια) και έτσι σας έχω ¨ζαλίσει¨, αλλά το κάνω με την καλή έννοια. Από εσάς θα ήθελα μια μεγάλη βοήθεια (όπως μου την έχετε προσφέρει μέχρι τώρα και σας ευχαριστώ γι' αυτό). παρακάτω σας επισυνάπτω δεδομένα από ένα πρόγραμμα που θέλω να φτιάξω και θα ήθελα να μου πείτε "τι θα κάνω πρωτεύων κλειδί; και με τι σχέση θα τα συνδέσω; και ότι άλλο σας ζητάω στο συνημμένο έγγραφο (π.χ την συνάρτηση IF στην Access κλπ). Σας ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία την βοήθειά σας.

Θεματικός Τρόπος