| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά καλησπέρα, Έχω έκθεση που αντλεί στοιχεία μέσω ερωτήματος από πίνακα. Έτσι ζητάω να μου παρουσιάσει στοιχεία ενός μήνα ή πολλών μηνών (σημ. τους μήνες τους ζητάω με τη μορφή αριθμού _βλ. άλλο post "αθροίζοντας μήνες σε έκθεση"_ πχ. 1 για γενάρη, 2 για φεβρουάριος κ.οκ. Το ερώτημά μου είναι πως γίνεται να μου εμφανίζεται στην κεφαλίδα της έκθεσης το διάστημα των μηνών που παρουσιάζω κάθε φορά; (π.χ. "Στοιχεία από Γενάρη έως Μάρτη" εάν ζητάω στοιχεία από τον 1ο έως τον 3ο μήνα ή "Στοιχεία από Γενάρη έως Ιούνιο" όταν ζητάω στοιχεία από τον 1ο έως τον 6ο μήνα κ.οκ.). Ευχαριστώ Πάναγιώτης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Επιλογή εντολής στην subform απο εντολή στην Main Form | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 14-11-16 20:53 |
| Αναδυόμενο πλαίσιο μηνύματος μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-12-14 17:51 |
| «..Ρολλάρισμα…!» έκθεσης | ΓιάννηςΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-01-14 21:42 |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση με επικεφαλίδα | kallias79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-01-13 12:48 |
| [ Εκθέσεις ] Άλλα έχω στην προεπισκόπιση και άλλα στην εκτύπωση!!! | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 19-07-10 00:29 |
Η ώρα είναι 05:33.

Θεματικός Τρόπος