Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Χρονικό διάστημα στην επικεφαλίδα της έκθεσης

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 15-02-10, 22:02
Όνομα: Πάνος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Αττική
Προεπιλογή Χρονικό διάστημα στην επικεφαλίδα της έκθεσης

Παιδιά καλησπέρα,
Έχω έκθεση που αντλεί στοιχεία μέσω ερωτήματος από πίνακα. Έτσι ζητάω να μου παρουσιάσει στοιχεία ενός μήνα ή πολλών μηνών (σημ. τους μήνες τους ζητάω με τη μορφή αριθμού _βλ. άλλο post "αθροίζοντας μήνες σε έκθεση"_ πχ. 1 για γενάρη, 2 για φεβρουάριος κ.οκ.
Το ερώτημά μου είναι πως γίνεται να μου εμφανίζεται στην κεφαλίδα της έκθεσης το διάστημα των μηνών που παρουσιάζω κάθε φορά; (π.χ. "Στοιχεία από Γενάρη έως Μάρτη" εάν ζητάω στοιχεία από τον 1ο έως τον 3ο μήνα ή "Στοιχεία από Γενάρη έως Ιούνιο" όταν ζητάω στοιχεία από τον 1ο έως τον 6ο μήνα κ.οκ.).
Ευχαριστώ
Πάναγιώτης
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Επιλογή εντολής στην subform απο εντολή στην Main Form γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 14-11-16 20:53
Αναδυόμενο πλαίσιο μηνύματος μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα dimitrisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 08-12-14 17:51
«..Ρολλάρισμα…!» έκθεσης ΓιάννηςΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 22-01-14 21:42
[Εκτύπωση] Εκτύπωση με επικεφαλίδα kallias79 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 18-01-13 12:48
[ Εκθέσεις ] Άλλα έχω στην προεπισκόπιση και άλλα στην εκτύπωση!!! prokopino Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 19-07-10 00:29

Η ώρα είναι 05:33.