| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα την βοηθεια σας Θελω σε ενα αρχειο excel οταν παω να εκτυπωσω να το βγαζει σε 3 αντιτυπα να γραφει πανω αριστερα ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ για να μην τα γραφω καθε φορα και τα εκτυπωνω ενα-ενα π.χ. να γραφω σε ενα κελι *copies* και μολις παταω εκτυπωση να το βγαζει αυτοματα γινεται? ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας |
|
|
|
Καλησπέρα Αντώνη καλώς ήλθες στην παρέα Στο φύλλο που ακολουθεί υπάρχουν οδηγίες για το ζητούμενό σου Η λύση με VBA είναι η καλύτερη στην περίπτωσή αυτή Έχουν ονομαστεί κάποιες περιοχές και κελιά και έχουν μπει 2 κουμπιά το ένα για προ επισκόπηση και το άλλο για εκτύπωση σε 3 αντίγραφα με τον διαφορετικό τίτλο που θέλεις κάθε φορά Οι κώδικες και το τι κάνουν είναι στο Module 1 Αν υπάρχει απορία σε κάτι πες μας... Καλή συνέχεια! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
| |||
| |||
| ok το βρήκα
|
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου Καλημέρα και Καλή Χρονιά. Φίλε Γιώργο καλό θα είναι κάθετι που βρίσκεις να αναφέρεις πως το βρήκες για να μην μένουμε και εμείς με την απορία, και να ξέρεις ότι έτσι βάζεις και εσύ ένα λιθαράκι στο Φόρουμ. Περιμένω την απάντησή σου. Σε ευχαριστώ |
|
|
|
Καλημέρα Πιθανόν φίλε Χρήστο το λάθος να είναι και δικό μου γιατί πολλές φορές στις απαντήσεις μας δεν είμαστε και τόσο αναλυτικοί θεωρώντας ότι τουλάχιστον την δομή ενός φύλλου την γνωρίζει και ο πλέον αρχάριος (τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι) Τα Modules είναι ειδικές περιοχές ενός φύλλου που εκεί αποθηκεύουμε τους κώδικες είτε αυτούς που φτιάχνουμε είτε αυτούς που καταγράφουμε. Στο Microsoft Office Excel 2007, 2010, 2013 Βρίσκονται στην Κορδέλα Προγραμματιστής ή Developer αριστερά κλικ στο εικονίδιο Visual Basic και ανοίγει ένα παράθυρο όπως αυτό της φωτογραφίας Αν δεν το έχουμε στην κορδέλα (δεν υπάρχει από προεπιλογή) το εμφανίζουμε από βλέπε το link παρακάτω (για 2007) Εμφάνιση της καρτέλας "Προγραμματιστής" ή εκτέλεση σε κατάσταση λειτουργίας προγραμματιστή - Excel - Office.com βλέπε το link παρακάτω (για 2010, 2013) Εμφάνιση της καρτέλας "Προγραμματιστής" - Excel - Office.com Ελπίζω να έγινε κατανοητό Καλή συνέχεια! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Φιλικά, Γιώργος. |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι μου Καλημέρα Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά αν δεν κάνω λάθος είχα πάει εκεί (όπως μου περιγράφεις) και δεν φαινόταν, όπως και πήγα και πάλι σήμερα, αλλά μου εμφανίζεται διαφορετικά και όχι όπως στη φωτογραφία. Σίγουρα όμως είχα πάει στην καρτέλα Προγραμματιστής και στην προβολή κώδικα όπου και εκεί δεν μου εμφανιζόταν τίποτα, γι' αυτό και κόμπλαρα. Πάντως σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά που απάντησες και βοήθησες. Επίσης σε ευχαριστώ που έγραψες πως μπορούμε να βρίσκουμε την καρτέλα Προγραμματιστής γιατί την πρώτη φορά τρόμαξα να την βρώ. Σε ευχαριστώ και καλή συνέχεια. |
|
|
|
Καλημέρα Φίλε Χρήστο αν είχαμε πάει για ψώνια σε κάποιο μαγαζί με εποχιακά είδη άλλα πράγματα θα βλέπαμε το καλοκαίρι και άλλα τον χειμώνα στα ράφια Η ουσία είναι ότι πήγαμε στο ίδιο μαγαζί και κάναμε την ίδια δουλειά (αγοράσαμε) Η φωτογραφία είναι από το δικό μου πρόγραμμα excel Η διαφορετική εμφάνιση οφείλετε στην διαφορετική προβολή που μπορεί να έχει κάποιος πχ εγώ έχω ενεργοποιημένο το παράθυρο ιδιοτήτων. Αν κάποιος άλλος δεν το έχει (ενεργοποιημένο) η εμφάνιση αλλάζει Ακόμα η εμφάνιση αλλάζει αν κάποιος έχει ενεργοποιήσει διάφορα Add-ins Στην δική μου περίπτωση είναι ενεργοποιημένα τα Numbers2text και είναι εμφανές το Personal βιβλίο μακροεντολών .Κάποιος άλλος μπορεί να έχει ενεργοποιημένα άλλα, περισσότερα ή καθόλου Για όλα αυτά υπάρχει η διαφορετικότητα στην εμφάνιση κατά τα άλλα όλοι βρισκόμαστε στο ίδιο και σωστό σημείο. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Χρονικό διάστημα στην επικεφαλίδα της έκθεσης | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 10-05-10 13:50 |
Η ώρα είναι 05:35.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο