| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου κ μου έδωσες τροφή για σκέψη ![]() Αυτό που προσπαθώ να πετύχω ομως δεν είναι η προστασία από φωτοαντιγραφή αλλά η παραποίηση των περιεχομένων (πχ τιμές), ώστε αν γίνει κάποια τέτοια αλλαγή κ δεν αλλάζει αντίστοιχα κ ο αριθμός κωδικοποίησης να καταλαβαίνω ότι δεν εκτυπώθηκε από εμένα αυτή η σελίδα. Η τροφή για σκέψη που μου έδωσες ήταν αυτό μετις φωτογραφίες αλλά επειδή στην περίπτωσή μου δεν έχω φωτογραφίες, μπορώ να το αντικαταστήσω με κάποιο barcode φαντάζομαι. Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Προστασία στηλών σε excel 07 | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-12-16 23:31 |
| [Μορφοποίηση] Προστασία φύλλου από διαγραφή | Gogosbmx | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-06-14 19:54 |
| [Μορφοποίηση] Προστασία προηγούμενων εγγραφών | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-03-13 23:37 |
| [Γενικά] Προστασία ομαδοποιημένων στηλών-γραμμών | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 07-11-10 15:53 |
| ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΒΑΣΗΣ | babiniotis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-06-09 15:58 |
Η ώρα είναι 18:57.

Θεματικός Τρόπος