| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Θα ενοχλήσω πάλι.Θα ήθελα να παίρνω την μικρότερη τιμη dmin απο την φορμα μου ακομη και αν φιλτραρετε με το παραδειγμα πουμου εδωσες.Η κεντρικη μου φορμα ειναι frmMenu.Σου στελνω ττην βαση μου.Ευχαριστώ
|
|
| |||
| |||
|
Δοκίμασε τον τύπο: =DMin("[ΛογιστικόΥπόλοιπο]";"[tblΠετρέλαιο]") |
|
| |||
| |||
|
Μου βγαζει το σωστο αλλα οταν φιλτραρω παραμενει ο ιδιος αριθμος.Θα ηθελα να αλλαζει αναλογα με το φιλτρο.Σε ευχαριστω
|
|
| |||
| |||
|
Δες το συνημμένο
|
|
| |||
| |||
|
Να εισαι καλα.Ευχαριστω
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα και παλι.Αν μπορεις να μου πεις σε ερωτημα πως να μου βγαζει τους μηνες με την σειρα και οχι αναποδα.Δηλ. Ιανουαριος,Φεβρουαριος κλπ.Χρεισημοποιω την Format([Ημερομηνία];"mmm")
|
|
| |||
| |||
|
Καλημερα.Εχω ακομη μια ερωτηση.Πως θα αφαιρεσω απο ενα πεδιο με σημερινη ημερομηνια,ενα αλλο πεδιο της προηγουμενης μερας.Παραδειγμα -ημερομηνια -π1 -π2 -π3 Το π1 της 10/3/16 μειων το π2 της 9/3/16 Ευχαριστω και συγνωμη για τις ισως χαζες ερωτησεις μου |
|
| |||
| |||
|
Δοκίμασε τον τύπο: DLookUp("[f1]";"[Table1]";"fDate=Date()")-DLookUp("[f2]";"[Table1]";"fDate=Date()-1") |
|
| |||
| |||
|
Για να κανω μια διορθωση σε αυτο που θελω.Θελω απο την προσθεση των πεδιων....ένδειξηΑντλίας και ημερήσιαΚατανάλωση να αφαιρω το πεδιο ένδειξηΑντλιας της επομενης μερας.Σου στελνω ενα παράδειγμα.Σε ευχαριστώ παρα πολυ
|
|
| |||
| |||
|
Επισυνάπτεις ένα αρχείο και δεν προσθέτεις και κάποια δεδομένα, ώστε να διευκολύνονται οι δοκιμές
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Excel Υπολογισμοί ωραρίων - ωρών, προβλήματα | akiskas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 12-05-17 17:33 |
| dlookup με κριτήριο row | th3_b3st | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-11-16 11:14 |
| [ Εκθέσεις ] Προβλήματα σε εκτύπωση διπλής όψης | κκκ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-05-15 18:46 |
| [VBA] Βοηθεια σε καποια προβληματα που εχω | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 13-06-14 23:00 |
| [Γενικά] Δημιουργία dashboard, και διάφορα προβλήματα (VBA, Powerpivot, Pivot tables) | eMike | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-10-13 17:44 |
Η ώρα είναι 09:36.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο