| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Κώστα για την βοήθεια σου. Ίσως εγώ δεν έχω διατύπωση το θέμα σωστά. Έχω δύο διαφορετικούς πίνακες έναν για κάθε λογαριασμό. Ψάχνω τρόπο να έχω το άθροισμα των υπολοίπων από τους δύο λογαριασμούς. Με απλά λόγια πόσα λεφτά έχω και στις δύο τράπεζες. Πάντως πολλά ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Βασίλη η ΒΔ που ανέβασα αυτό κάνει. Ειδικά το ερώτημα μας δίνει το υπόλοιπο (λεφτά που έχουμε) σε κάθε ημερομηνία και για όλους τους λογαριασμούς. Δε χρησιμοποίησα τη ΒΔ που ανέβασες, επειδή δεν είχε δεδομένα και επειδή δεν είναι βολική γι' αυτό που ζητάς. Στο μήνυμά σου αναφέρεσαι σε κάποιον Κώστα, υπέθεσα ότι μάλλον αναφέρεσαι σε μένα (Γιώργος). |
|
|
|
Καλημέρα Στην βάση που ακολουθεί, υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση, στην οποία με δεδομένο ότι μας ενδιαφέρει «Με απλά λόγια πόσα λεφτά έχω και στις δύο τράπεζες. » δεν χρησιμοποιούμε running total αλλά total σήμερα και η σκέψη είναι η εξής: Αρχικά: Υπάρχουν 4 πίνακες, με τους οποίους μπορούμε να δούμε για παράδειγμα: 1. Ανά τράπεζα, τι συναλλαγές έχουμε πχ καταθέσεις, αναλήψεις. 2. Ανά συναλλαγή, λεπτομέρειες όπως ποιές έγιναν πχ με μετρητά, επιταγές ή εμβάσματα. 3. Ποιος έκανε την συναλλαγή και με ποιό τρόπο κλπ. *Οι καθημερινές συναλλαγές, εισάγονται στον πίνακα tbl_AccountActivity είτε απ' ευθείας είτε από φόρμα, που μπορεί να σχεδιάσει κανείς, ανάλογα με τις ανάγκες του. Στο ζητούμενο λοιπόν: Έχουμε ένα ερώτημα για κάθε τράπεζα, όπου βλέπουμε τις κινήσεις και το σύνολο (υπόλοιπο) σήμερα, καθώς και ένα ερώτημα με ανάλυση κινήσεων αλλά και με το γενικό σύνολο (υπόλοιπο) δηλ «πόσα λεφτά έχω και στις δύο τράπεζες.» *Το πως θα πάρουμε κι άλλα πράγματα, εξαρτάται από το τι θέλει κάποιος και πως έχει σχεδιάσει την βάση του. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ Σπύρο.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Ένωση τριών ερωτημάτων | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-05-16 20:39 |
| [ Ερωτήματα ] Συνένωση 4 ερωτημάτων | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-04-15 22:10 |
| Συνένωση δυο ερωτημάτων | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-04-13 11:03 |
| [ Ερωτήματα ] Ένωση ερωτημάτων | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-11-11 21:16 |
| [ Ερωτήματα ] Ένωση ερωτημάτων | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-05-11 21:19 |
Η ώρα είναι 08:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο