| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας και καλή Κυριακή. Λίγη βοήθεια. Έχω δύο διαφορετικούς πίνακες ερωτημάτων που το καθένα έχει ένα άθροισμα συνόλου ( ΥΠΟΛΟΙΠΟ) . Πως θα πάρω το άθροισμα των υπολοίπων σε τρίτο πίνακα ερώτημα με την τρέχουσα ημερομηνία? Ευχαριστώ πολύ. |
|
| |||
| |||
|
Δημιούργησε και ανέβασε παρακαλώ μια βάση-δείγμα ώστε να προταθούν κάποιες λύσεις στο ζητούμενο.
|
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Χρίστο. Από τα δυο ερωτήματα θέλω να πάρω το άθροισμα των υπολοίπων στην τρέχουσα ημερομηνία. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα πιθανόν θα ήταν ποιο εύκολο να μας δώσεις και τον πίνακα Accaount bank ώστε να δούμε τις συνδέσεις με τους πίνακες που έχεις ανεβάσει.
|
|
|
|
Πριν γίνει κάποια περαιτέρω ενέργεια, σκεφτόμουν, αν θα εξυπηρετούσε μια δομή ως εξής: Ένας πίνακας Τράπεζες (tbl_bank) ■ εικόνα 1 Ένας πίνακας λεπτομέρειες (BankingDetails) ■ εικόνα 2 και Ένα ερώτημα (BankingDetails Query) ■ εικόνα 3 όπου: Exp1: ΥΠΟΛΟΙΠΟ Bank Exp2: ΥΠΟΛΟΙΠΟ BankMairi Exp3: ΥΠΟΛΟΙΠΟ Total |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ sarrpan στέλνω κα το account bank
|
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα ξανά θα ήθελα να σε ρωτήσω μήπως οι πίνακες δεν είναι καλά σχεδιασμένοι. πχ έχεις το πεδίο ΕΙΔΟΣ στον πίνακα που λογικά πρέπει να θέλεις να παίρνεις την επιλογή αν είναι ανάληψη ή κατάθεση και χρησιμοποιείς και τα πεδία ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. Μήπως πρέπει να αντικαταστήσεις αυτά τα δύο πεδία με ένα πεδίο π.χ. ΠΟΣΟ;
|
|
| |||
| |||
|
Έχω σκαλώσει σε κάτι τόσο απλό. Τα ψάχνω όλα από την αρχή. Τελικά μια πρόσθεση είναι . Την κάνω και με κομπιουτεράκι . Αλλά είναι το πείσμα που με κάνει να θέλω να φτιάξω. Πάντως χίλια Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Η συνημμένη ΒΔ αποτελεί μια στοιχειώδη προσέγγιση του ζητούμενου. Αποτελείται από: 1)Τον πίνακα [ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ] που περιέχει τους λογαριασμούς (βιβλιάρια) στις διάφορες τράπεζες και τους κύριους δικαιούχους. 2) Τον πίνακα [ΚΙΝΗΣΗ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ], που περιέχει τις καταθέσεις και αναλήψεις για όλους τους λογαριασμούς. 3) Το ερώτημα [ΥΠΟΛΟΙΠΟ] που για κάθε ημερομηνία έχει τις καταθέσεις και τις αναλήψεις, για όλους τους λογαριασμούς μέχρι και αυτή την ημερομηνία και το υπόλοιπο (ζητούμενο). Φιλικά/Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Ένωση τριών ερωτημάτων | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-05-16 20:39 |
| [ Ερωτήματα ] Συνένωση 4 ερωτημάτων | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-04-15 22:10 |
| Συνένωση δυο ερωτημάτων | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-04-13 11:03 |
| [ Ερωτήματα ] Ένωση ερωτημάτων | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-11-11 21:16 |
| [ Ερωτήματα ] Ένωση ερωτημάτων | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-05-11 21:19 |
Η ώρα είναι 09:52.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο