| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Σωστή η παρατήρηση! Συγχρονίζω μια βάση 60 mbyte και αυτό γίνεται άνετα γιατί εργάζομαι στο σχολείο φορτώνοντας μερικά αρχεία pdf, word, excel, αρχεία access κλπ και όταν ανοίξω το απόγευμα τον υπολογιστή στο σπίτι μου, αυτά κατεβαίνουν στον υπολογιστή μου, σχεδόν πριν αρχίσω να εργάζομαι. Δηλαδή Γιώργο δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα συγχρονισμού ιδιαίτερα ή αν θέλεις ο συγχρονισμός γίνεται σε χρονικά πλαίσια απολύτως ικανοποιητικά. Σε κάθε περίπτωση έχεις δίκαιο. Με εκτίμηση / Νίκος Υστερολόγιο : Δεν έχω κανένα λόγο να υπερασπιστώ την υπηρεσία DropBox. Απλά! είναι μια δωρεάν λύση, που δίνει πλεονεκτήματα... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εισαγωγή (και χρήση) excel μέσα στην access | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-07-16 03:28 |
| access online | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-03-15 19:11 |
| ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ accdr ΜΕ ΧΡΗΣΗ ACCESS RUNTIME | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-02-14 13:44 |
| [Γενικά] Online Smart Search | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-12 09:50 |
| [ Φόρμες ] Χρήση εγγραφών access | Νίκος Θ. | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-01-11 21:37 |
Η ώρα είναι 18:41.

Θεματικός Τρόπος