Καλημέρα στην παρέα,
Νίκο θα ήθελα μερικές διευκρινήσεις περί του θέματος με το Dropbox.
1. Εφόσον ανεβάσω την βάση στο Dropbox και εγκαταστήσω πλέον το Fron-End στους υπολογιστές των χρηστών, μπορώ κανονικά να δημιουργήσω τα link μεταξύ του Front-End και των πινάκων που βρίσκονται στην βάση που είναι στο Dropbox? Ρωτάω διότι παλαιότερα είχαμε επιχειρήσει να κάνουμε με τον Τάσο κάτι παρόμοιο και αν θυμάμαι καλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τις συνδέσεις μεταξύ της βάσης που είναι στο Dropbox και των Front-End που είχαμε στους υπολογιστές......
2. Γράφεις φίλε..
Για να υπάρχει συγχρονισμός, πρέπει οι πίνακες που υπάρχουν στο "σύννεφο" να είναι -ταυτόχρονα- και στους υπολογιστές των χρηστών. Αυτή είναι η φιλοσοφία αυτών που σχεδίασαν το Dropbox.
Εφόσον οι πίνακες στις Front-End βάσεις θα είναι LInk με την Back-End στον Dropbox.....τι εννοείς με το πιο πάνω?
Σχετικά με την βάση που είχα πρόβλημα εφόσον επιχειρούσα την μετατροπή της σε accdb, ψάχνωντας επισταμένα το πρόβλημα φίλε κατέληξα να γράψω στην απευθείας στην Microsoft η οποια μου πρότεινε το πακέτο Buisiness της Office (με κόστος πέραν των 700 ευρώ) γιατί ισχυρίζονταν ότι η
Vba στις πιο φθηνες εκδόσεις ΔΕΝ πειλαμβάνει όλα τα componets πράγμα που έκανα και φυσικά ................εφόσον πλήρωσα έγινε και η δουλειά μου..!! Το παραθέτω ώς "γνώση" των φίλων του φόρουμ διότι μπορεί να "την πατήσει" και κάοποιος άλλος φίλος μας..
Θα εκτιμούσα Νίκο να μου δώσεις "τα φώτα" σου σχετικά με το θέμα share database μέσω του Dropbox διότι αυτήν την στιγμή θεωρώ πως εάν αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν μια αξιόπιστη λύση ταυτόχρονης χρήσης της βάσης μου μέσω του Dropbox "σώθηκα" ..
Νάσαι καλά και ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον