30-03-15, 15:08
|
 | Συντονιστής Όνομα: Νίκος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 28-12-2008 Περιοχή: Θεσσαλονίκη
| |
Καλημέρα Γιώργο...
Ας υποθέσουμε τους υπολογιστές Α, Β και Γ και το 'σύννεφο' (dropbox). Οι υπολογιστές έχουν λογαριασμό (ο καθένας τον δικό του !) και η υπηρεσία dropbox τους επιτρέπει να έχουν κοινό φάκελο. Στο φάκελο αυτό τοποθετείται μια εφαρμογή Access -έστω με το όνομα Auto.accde. Μόλις η εφαρμογή τοποθετηθεί στον φάκελο, αρχίζει συγχρονισμός και κατεβαίνει -ΝΑΙ ! κατεβαίνει, και στους τρεις υπολογιστές Α, Β, Γ.
Φτιάχνω - εγώ ο υπολογιστής Α - μια συντόμευση, ανοίγω τη βάση Auto.accde και προσθέτω ένα record. Αυτή η προσθήκη θα ενημερώσει και το 'σύννεφο' και τις βάσεις στους υπολογιστές Β και Γ.
Αυτό είναι όλο. Δηλαδή Γιώργο εσύ κάνεις μια τοποθέτηση και η υπηρεσία Dropbox φτιάχνει άλλα τρία πιστά αντίγραφα (για το παράδειγμα μου).
Για όλα αυτά τα θέματα έχω γράψει μερικά άρθρα στο προσωπικό μου blog, και εφόσον θες να μάθεις λεπτομέρειες, δεν έχω παρά να σε στείλω link.
Σε χαιρετώ / Νίκος
|