| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ την παρέα! Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να κάνω online χρήση access. Έχω φτιάξει μια βάση δεδομένων σε access (την έχω χωρίσει σε front_end και back_end). Μέχρι σήμερα την έχω εγκαταστήσει στον υπολογιστή του γραφείου μου και του σπιτιού μου και παίρνοντας μόνο το back_end μπορώ να δουλεύω. Στο θέμα τώρα... 1) Θα ήθελα να μπορώ να έχω online το front_end ώστε να μπορώ να δουλεύω από παντού. 2) Θα μπορούσα να το φτιάξω (το front_end) να τρέχει μέσω internet browser (firefox, chrome) και απλά εγώ να βάζω το back_end; Το back_end μπορεί να είναι σε access ή πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλη βάση δεδομένων; Extra ερώτηση: Μπορώ να χρησιμοποιήσω access σε ios ή android; ΥΓ.: Μπορώ να έχω ένα PC για server. Επίσης διαθέτω static ip. Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εισαγωγή (και χρήση) excel μέσα στην access | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-07-16 03:28 |
| access online | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-03-15 19:11 |
| ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ accdr ΜΕ ΧΡΗΣΗ ACCESS RUNTIME | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-02-14 13:44 |
| [Γενικά] Online Smart Search | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-12 09:50 |
| [ Φόρμες ] Χρήση εγγραφών access | Νίκος Θ. | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-01-11 21:37 |
Η ώρα είναι 00:59.

Θεματικός Τρόπος