Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σε όλους . Έχω φτιάξει μια φόρμα που χρησιμοποιεί Application.FollowHyperlink MapSearch Η φόρμα παίρνει δεδομένα από ένα ερώτημα Θέλω να κάνω ένα κουμπί που να μου δίνει αποτέλεσμα πχ (από 1 εγράφη έως 18 (Between από έως); |
| |||
| |||
![]()
Κώστα νομίζω ότι γίνεται με εντολή Like Η βάση είναι ένα καλό ψαχτήρι Google maps κάνει και δρομολόγηση Βάζεις τα αποτελέσματα σε κάποιο Destinator ; |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ Αννα τα περισσότερα είναι από το Forum Τώρα τα αποτελέσματα του ερωτήματος τα βάζω σε Destinator Μπορώ και με Gmail από tablet αλλά η Google maps δέχεται μέχρι 19 έγραφες στο My maps |
| |||
| |||
![]()
Πως γίνεται αυτο
|
| |||
| |||
![]()
Εάν και δεν είναι το θέμα αυτό θα σου πω. Ανάλογα με Destinator Δημιουργώ αρχεία( kml , cvc) εγώ έχω (Destinator 7 v7.0.0.588.11 +Greece map Version 2008.Q1.95) με Gmail η κάνεις σύνδεσμο το URL και το στέλνεις σε κάποιο Gmail ακόμα και στο δικό σου Gmail |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Κώστα, δες το συνημμένο αρχείο. Στη φόρμα [ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ] πρόσθεσα δύο πεδία για την συμπλήρωση του αύξοντα αριθμού της αρχικής και τελικής εγγραφής. Επίσης πρόσθεσα κώδικα στο συμβάν κλικ του κουμπιού [Από - Έως]. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
ευχαριστώ πολύ
|
| |||
| |||
![]()
Γιώργο είσαι φανταστικός σε ευχαριστώ Άννα το Forum |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|