| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας Εχω μια βάση δεδομένων που τη δουλεύω λίγο λίγο.Παρουσιάστηκε η ανάγκη να τη δουλεύω από διαφορετικές τοποθεσίες και από διαφορετικούς υπολογιστές. Αυτο που θέλω είναι να ανεβεί η βάση καπου και να τη μπορώ να τη δουλεύω μέσω internet από οπουδήποτε.Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα, ...μπορείς, αρκεί να αποκτήσεις λογαριασμό dropbox. Με εκτίμηση Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Θέλεις αυτό η όλοι να μπορουν να γράφουν στη βάση από διαφορετικά μηχανήματα κα τοποθεσίες;
|
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ κι εγώ με την σειρά μου την παρέα, Χάρη το δικό σου σκέλος ενδιαφέρει κι εμένα, οποιεδήποτε πληροφορίες είναι αρκετά χρήσιμες. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Χάρη με ενδιαφέρει πολύ και εμένα τέτοια προσέγγιση σαν αυτή που προτείνεις.
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στην καλή παρέα και ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρων Αυτό που χρειάζομαι δεν είναι ένας λογαριασμός dropbox όπως προτείνει ο φίλος meteora και ευχαριστώ βέβαια για το ενδιαφέρων, αλλά μάλλον δεν ήμουν αρκετά σαφής στο αρχικό ερώτημα. Χρειάζομαι η βάση να λειτουργεί ως web aplication δηλαδή να μην κατεβαίνει το αρχείο αποθηκεύει νέα δεδομένα και ανεβαίνει όπως το dropbox αλλά να λειτουργεί άμεσα lonline ίσως και με πάνω από έναν χρήστες. Αυτό και σε ότι αφορά την χρήση από τους χρήστες αλλά και το στήσιμο- επέκταση της βάσης. Δηλαδή η βάση να βρίσκεται σε κάποιο server και με δικό του κωδικό ο κάθε χρήστης να μπορεί να μπορεί να δουλεύει. Κάτι διάβασα για access service η office 365 η SharePoint. Νομίζω ότι το ερώτημα μου ενδιαφέρει πολλούς φίλους |
|
| |||
| |||
|
Ok...Θα απαντήσω τι έχω κάνει εγώ σε παρόμοιες περιπτώσεις....Υπάρχουν πολλές προσεγγύσεις και έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και την ταχύτητα. Επειδή και γω ασχολήθηκα με εφαρμογές μικρού γραφείου κατέφυγα στην Access που με βοήθησε αρκετά. Τώρα συνήθως τη χρησημοποιώ σαν front end και η βάση μου είναι σε έναν server.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Online χρήση access | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 03-04-15 19:26 |
| [Γενικά] Online Smart Search | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-12 09:50 |
Η ώρα είναι 18:37.

Υβριδικός τρόπος