| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, και καλη βδομάδα σε όλους, σε συνέχεια ενός παλαιότερου "προγράμματος" που ήθελα να φτιάξω, (τελικά τα ψιλοκατάφερα με την βοήθεια του forum), θα ήθελα άλλη μια φορά την βοήθεια σας. στο παρακάτω acces εχω δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με πελάτες, τους λέβητές του και τις επισκέψεις που τους έχουμε κάνει, στην φόρμα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΕΛΑΤΗ_F υπάρχει η δευτερεύουσα φόρμα στην οποία μπορείς να καταχωρήσεις τις επισκέψεις σε κάθε πελάτη ξεχωριστά. αυτό που θέλω να κάνω είναι κάθε πελάτης, να έχει την δικιά του αρίθμηση στις επισκέψεις, δηλ σε εναν πελάτη έχουμε πάει 5 φορές, να έχει μια αρίθμηση απο το 1 εως 5, σε άλλον 8 φορές να έχεις αρίθμηση από το 1 εως το 8 κτλ. αυτή τη στιγμή το μονο που έχω καταφέρει είναι να έχω μια συνολική αρίθμηση από ΟΛΕΣ τις επισκέψεις ΟΛΩΝ των πελατών. έχει κανείς καμιά ιδέα? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Προοδευτικά υπόλοιπα ανά Πελάτη | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 30 | 11-02-15 09:39 |
| Αναζήτηση με ημερομηνία και κωδικό πελάτη | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-02-13 16:17 |
| [Συναρτήσεις] Καρτέλλα ανά Πελάτη, απο συγκεντρωτικό.. | Lefteris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 08-07-11 16:26 |
| Καρτέλα πελάτη | Echo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 15-06-11 23:36 |
| [ Φόρμες ] Έλεγχος για αποφυγή νέας καταχώρησης ίδιου πελάτη | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-11-10 16:08 |
Η ώρα είναι 14:12.

Θεματικός Τρόπος