Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Πρόβλημα κατά την διαδικασία διαίρεσης της βάσης

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 06-02-15, 14:06
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή Πρόβλημα κατά την διαδικασία διαίρεσης της βάσης

Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ σας χαιρετώ,

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Έχω δημιουργήσει μια βάση (περίπου στα 50MB χωρίς δεδομένα μέσα - κενή) και θέλω να την διαιρέσω σε BackEnd και FrontEnd όμως, εφόσον επιχειρήσω να την διαιρέσω παρατηρώ ότι άλλωτε κάποια σημεία της βάσης δεν δουλεύουν. Παρακαλώ σημειωστε ότι, προτού την διαιρεση της βάσης ελέγχω τους κώδικες μου στο περιβάλλον της Vba και δεν βρίσκω οποιοδήποτε πρόβλημα. Εννοώ δηλαδή πως κάνω Compile το project και ολα είναι μια χαρά.

Επίσης,
Στις δοκιμές διαίρεσης που κάνω (πιστεψτε με και είναι πολλές) παρατήρησα ότι σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζεται πρόβλημα στα ίδια σημεία της βάσης (δηλαδή ας πούμε στην ίδια φόρμα και στο ίδιο command) ενώ άλλες φορές σε εντελώς διαφορετικά σημεία.(?)

Θα ήθελα την βοήθεια των έμπειρων μελών του φόρουμ μας εφόσον πρωτίστος θα ήθελα να επιτύχω το ζητούμενο που φυσικά είναι τελικά η διαίρεση της βάσης μου και η ομαλή και ορθή λειτουργία της χωρίς βέβαια προβλήματα.

Ευχαριστώ εκ προτέρων

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Τύπος για υπολογισμό διαίρεσης George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-11-14 11:31
Πρόβλημα βάσης με Unicode pctechdr Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 17-09-13 21:20
Πρόβλημα κατά τη μεταφορά βάσης ΤΑΣΟΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 06-08-12 17:43
Συμπύκνωση βάσης κατά την μετατροπή της σε MDE alex Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 22-04-12 14:37
Πρόβλημα κατά την αποθήκευση. mike04 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 20-09-11 21:59

Η ώρα είναι 17:19.