Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-02-15, 14:54
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Καλησπέρα Νίκο,

Απολογούμαι για την καθυστερημένη ανταπόκριση, ωφειλώταν σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Λοιπόν,
Νίκο η βάση είναι περί τα 50ΜΒ όπως έχω αναφέρει και μάλιστα χωρίς κιόλας εγραφές (ελάχιστα πράγματα). Πέραν αυτού θα ήθελα να διευκρινήσω ότι δεν μιλάμε για μια απλή βάση δημιουργίας διατροφής αλλά για ενα πολυσύνθετο θέμα το οποίο σχετίζεται και με ιατρικούς παράγοντες. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν πάρα πολλά αντικείμενα στην βάση και αρκετός κώδικας όντως.. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι σε κάποια φάση πέρυσι με τον Τάσο Φιλοξενίδη έιχαμε δεί εμπεριστατωμένα το θέμα της βάσης μου για αρκετό χρονικό διάστημα και εάν και εφόσον παρακολουθεί το θέμα, θα ήθελα να στείλω κιόλας τους χαιρετισμούς μου..()

Στο θέμα μας τώρα:

Νίκο πραγματικά δεν βρίσκω άκρη τι πρέπει να κάνω εφόσον το πρόβλημα παραμένει. Εντούτις όμως έχω εντοπίσει το σημείο του προγράμματος που δημιουργείται το πρόβλημα. Συγκεκριμένα είναι σε μια φόρμα (frmDietPlanOld) και αυτό παρουσιάζεται μόνον όταν και εφόσον πατήσω το κουμπί SAVE το οποίο βέβαια εκτελεί έναν πακροσκελή κώδικα που κάνει κάποιες συγκεκριμμένες εργασίες.. Παρόλα αυτά Νίκο μου, διευκρινίζω ότι εφόσον κάνω Compile το Project προτού την διαίρεση της βάσης, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένα πρόβλημα και εδώ είναι και το "τρελλό" που δεν μπορώ να καταλαβω τον λόγο και έστω να διορθώσω τυχόν πρόβλημα στον κώδικα..!!

Καταλήγωντας θα ζητούσα την βοήθεια σας διότι είναι επιτακτική ανάγκη να διασπάσω την βάση μου σε Back-End / Front-End. Υπενθυμιζω ότι έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς τρόπους διάσπασης της βάσης και οι προσπάθειες μου δεν έχουν δώσει αποτέλεσμα στην λύση του προβλήματος.

Ευχαριστώ εκ προτερων