| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητοί φίλοι/ες Κατ' αρχήν να ευχηθώ Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία, χαρά, ευτυχία και προκοπή. Το 2010 να χαρίσει στον καθένα ότι επιθυμεί. Μόλις πριν λίγα λεπτά ανακάλυψα το forum και μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα ολοκλήρωσα την εγγραφή μου σ' αυτό. Σ΄αυτή την πρώτη μου επαφή μαζί σας, θέλω να ζητήσω τη βοήθειά σας πάνω σ' ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και αρκετές μέρες. Το πρόβλημά μου αφορά την Access και τα αρχεία mdw. Κατ' αρχήν να σας "τοποθετήσω" στο πρόβλημα : Είμαι προϊστάμενος μηχανογράφησης σε μια δημόσια υπηρεσία. Οι γνώσεις μου πάνω στους Η/Υ είναι γενικά πολύ καλές. Πάνω δε στο software οι γνώσεις μου χαρακτηρίζονται καλές έως αρκετά καλές. Πριν λίγο καιρό "χτύπησε" ο Η/Υ ενός συναδέλφου. Τον έκανα format εγκατέστησα το λειτ. σύστημα (XP Pro). Ο συνάδελφος χρησιμοποιεί μιά βάση δεδομένων κατασκευασμένη σε Access 97, η οποία κατασκευάστηκε πριν από πολλά χρόνια και ο συνάδελφος που την κατασκεύασε δεν είναι δυνατόν να βρεθεί για να βοηθήσει. Έτσι δεν έγινε καμιά προσπάθεια μετατροπής της σε νεώτερη έκδοση της Access. Μόλις εγκατέστησα την Access 97 και προσπάθησα να τρέξω την Β.Δ. μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει το αρχείο system.mdw ή κάποιο τέτοιο, με την ίδια πάντως κατάληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα. Εδώ να σημειώσω επιπλέον ότι δεν έχω πρόσβαση στη δομή της Β.Δ. (πίνακες κλπ). Τι μπορώ να κάνω; Παρακαλώ βοηθήστε με. ![]() ![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αυτόματη εισαγωγή δεδομένων σε κελιά από 2 αρχεία | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-05-15 19:45 |
| [Γενικά] ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ EXCEL | gaz_manos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-15 15:32 |
| [Γενικά] Μεταφορά δεδομένων από 3 αρχεία | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-04-14 16:40 |
| [Γενικά] Σύνδεση φύλλων εργασίας σε διαφορετικά αρχεία | dim32 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-08-13 15:41 |
| Αναζήτηση από δύο άρχεία access ταυτόχρονα | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 26-05-11 11:00 |
Η ώρα είναι 10:44.

Θεματικός Τρόπος