| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλημέρα σας, ξέρω ότι εμφανίζομαι στο forum μόνο όταν έχω προβλήματα με την βάση που κατασκευάζω αλλά γενικότερα οι γνώσεις μου δεν είναι ικανές να δώσουν βοήθεια σε άλλα μέλη, γι'αυτό παρακαλώ για την επιείκεια σας! θέλω να σας ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι πολύ απλό αλλά εγώ να μην μπορώ καθοδηγήσω τον εαυτό μου προς την σωστή κατεύθυνση. το ερώτημά μου είναι το εξής: έχω την παρακάτω βάση, τι ερώτημα χρειάζεται να δημιουργήσω ώστε να αθροίζει σε μια γραμμή ανά είδος το σύνολο των αγορών και το σύνολο των αναλώσεων -και να προκύπτει από εκεί το υπόλοιπο της ποσότητας που πρέπει να έχω στην αποθήκη μου? ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Επιλογη κ αθροισμα | apache | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-12-15 19:20 |
| [ Ερωτήματα ] συνεχεια θεματος "αθροισμα ομοειδων" | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 28-08-14 22:03 |
| [ Ερωτήματα ] Μερικό άθροισμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 11-10-13 10:58 |
| Πρόβλημα σε άθροισμα | wint3r | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 23-08-13 09:33 |
| [ Ερωτήματα ] Άθροισμα ημερών | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-01-12 23:00 |
Η ώρα είναι 08:33.

Θεματικός Τρόπος