| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Εμαι νέος στο forum σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Έχω δημιουργήσει ερώτημα δημιουργίας πίνακα. Το ερώτημα παίρνει τα δεδομένα από τον πίνακα Α και δημιουργεί τον πίνακα Β. Το πρόβλημα μου είναι ότι θα πρέπει κάθε φορά που αλλάζει κάτι στον πίνακα Α πχ νε εγγραφή θα πρέπει να τρέχω το ερώτημα για να ενημερωθεί ο πίνακας Β. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει κάτι ώστε όταν κάτι αλλάζει στον πίνακα Α να τρέχει το ερώτημα και ξαναδημιουργεί τον πίνακα Β με τα νέα δεδομένα. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Θόδωρε καλωσόρισες στην παρέα μας. Αυτή την περίοδο δε διαθέτω την access 2010. Αν θυμάμαι όμως καλά, η access 2010 και οι νεότερες υποστηρίζουν συμβάντα (Triggers) σε πίνακες. Συγκεκριμένα τα συμβάντα αυτά εκκινούν όταν εισάγονται, διαγράφονται ή τροποποιούνται εγγραφές στον πίνακα. Στα συμβάντα αυτά μπορεί να εκτελούνται ειδικές (πχ για τον πίνακα Α) μακροεντολές, τις οποίες θα μπορούσαμε να ορίσουμε να τρέχουν το ερώτημα δημιουργίας του πίνακα Β. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 24-04-14 στις 21:28. |
|
| |||
| |||
|
Θόδωρε καλησπέρα, θα δημιουργήσεις μια μακροεντολή όπου θα επιλέξεις άνοιγμα ερωτήματος. Αποθηκεύεις και μετά πάς στη φόρμα που καταχωρείς και στα συμβάντα επιλέγεις το όνομα της μακροεντολής.
|
|
| |||
| |||
|
mousatos σε ευχαριστώ πολύ.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Κριτήρια ερωτήματος | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 23-10-16 10:45 |
| [ Ερωτήματα ] Κριτήριο ερωτήματος | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-11-15 13:24 |
| Κριτήρια ερωτήματος . | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-11-11 13:24 |
| [ Ερωτήματα ] Συγχώνευση Ερωτήματος | ΠΑΝΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-11 09:42 |
| [ Ερωτήματα ] Φιλτράρισμα Ερωτήματος | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 28-10-10 12:27 |
Η ώρα είναι 11:32.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο