Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Ερωτήματα ] Συγχώνευση Ερωτήματος

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-04-11, 13:14
Όνομα: ΠΑΝΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Συγχώνευση Ερωτήματος

Καλησπέρα σας
Έχω ένα πρόβλημα με μία βάση δεδομένων και θα ήθελα να το παραθέσω ελπίζοντας στην βοήθεια σας.
Έχω μία βάση η οποία κάνει προγραμματισμό πωλήσεων και τιμολόγηση προϊόντων .Μερικά από τα αποτελέσματα είναι: ΠΕΛΑΤΗΣ , ΑΡ. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ , ΣΥΝΟΛΟ , ΗΜΝΙΑ.
(η βάση είναι πολύ μεγάλη για να την ανεβάσω και έχει στοιχεία από τους τελευταίους 5 μήνες)
για να δω τώρα συγκριτικά τι γίνεται με προηγούμενα χρόνια σκέφτηκα να κάνω έναν πίνακα με τα στοιχεία που με ενδιαφέρουν μόνο ( ΠΕΛΑΤΗΣ , ΑΡ. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ , ΣΥΝΟΛΟ , ΗΜΝΙΑ.) να περάσω τα στοιχεία αυτά μέσα αλλά το πρόβλημα μου είναι πως θα συνδέσω τα δύο ερωτήματα που προκύπτουν για να εμφανίζοντα τα αποτελέσματα (π.χ. σύγκριση Ιανουάριος 2010 με Ιανουάριο 2011).
Ελπίζω να μπόρεσα να δώσω να καταλάβατε τι εννοώ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη editolis : 13-04-11 στις 14:24. Αιτία: Απο ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΗ σε ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Συγχώνευση κελιών rania1984 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 11-09-14 17:57
[VBA] Συγχώνευση κελιών misirlis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 13-04-12 07:22
[ Ερωτήματα ] ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΩΝ ΤΣΑΟΥΣΗΣ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 08-02-12 18:40

Η ώρα είναι 16:59.