| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα παιδιά έχω μια βάση με βαθμολογία ομάδων όπου αποτελείτε από τρεις πίνακες (ΟΜΑΔΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ). Το πρόβλημα είναι ότι δημιουργώντας ένα ερώτημα (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ_ΕΡ) έχοντας ένα άθροισμα στους βαθμούς μου εμφανίζει διπλότυπες εγγραφές στην ομάδα. επισυνάπτω την βάση για καλύτερη κατανόηση έχω κολλήσει, υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα δημιουργείτε από τον πίνακα ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το πως να τον ενώσω στο ερώτημα ώστε να πάρω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν αφαιρέσω την ένωση (αγωνιστική) θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά σε κάθε αγωνιστική για την συγκεκριμένη ομάδα θα παίρνω (κατάσταση) οπού είναι μη αποδεκτό διότι θέλω να εμφανίζει κατάσταση ομάδας για την συγκεκριμένη αγωνιστική. ευχαριστώ Στράτος ΥΓ παρακαλώ όχι VBA κωδικά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lammis : 11-03-14 στις 10:18. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Συναρτήσεις ] ΕΝΩΣΗ TEXT BOX | asarigiannis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-07-14 16:42 |
| [ Ερωτήματα ] Ερώτημα που στο πεδίο ΣΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ να περιέχει τις ημερομηνίες και των δυο πινάκων | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 29-03-14 09:03 |
| Ένωση πινάκων - αυτόματη ενημέρωση | ΧΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-03-13 17:33 |
| [Excel07] Ένωση Φύλλων | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 26-10-10 17:25 |
| Ένωση εγγραφών από 2 πίνακες σε ένα ερώτημα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-04-10 15:37 |
Η ώρα είναι 16:57.

Θεματικός Τρόπος