Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα παιδιά, Έχω 2 πίνακες (σε 2 διαφορετικά βιβλία εργασίας), τα οποία πρέπει να τα ενοποιήσω, μαζί με τις τυχόν υπερσυνδέσεις (που έχουν ορισμένα κελιά), σε έναν μεγάλο πίνακα, ο οποίος θα πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα, καθώς στους προηγούμενους 2 πίνακες εγώ δεν θα έχω καμία πρόσβαση. Όπως θα δείτε και σε προηγούμενο topic μέσα στο forum το προσπάθησα να το κάνω μέσω excel, αλλά αντιμετώπισα κάποια προβλήματα και υποθέτω ότι μέσω access μπορεί να μην δημιουργηθούν αυτά τα προβλήματα. Σας επισυνάπτω παραδείγματα (τα ραχεί excel και το αρχείο με το οποίο έχει γίνει η υπερσύνδεση) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Ιορδάνης ΑΡΧΕΙΟ 1= Πρώτος Πίνακας ΑΡΧΕΙΟ 2= Δεύτερος Πίνακας βιβλίο 1= το αρχείο με το οποίο έχουν γίνει οι συνδέσει( ένα από τα αρχεία για στην πραγματικ'ότητα θα είναι πολλά διαφορετικά) |
|
![]()
Ιορδάνη, το ζητούμενό σου δεν είναι καθόλου σαφές !!! Αν το ζητούμενο σου είναι το πώς μπορεί να γίνει η άντληση δεδομένων στην Access και όχι στο Excel, τότε το ερώτημα θα πρέπει να καταχωρηθεί στην ενότητα MS-Access και όχι MS-Excel. Θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι αν δεν πρόκειται να έχεις καμμιά πρόσβαση στους 2 πίνακες από τους οποίους θέλεις να αντλείς πληροφορίες απλά θα είναι αδύνατο να μπορέσεις να αντλήσεις πληροφορίες. Απαιτούνται πρώτον πρόσβαση και δεύτερο τουλάχιστον δικαιώματα ανάγνωσης. Ξεκαθάρισέ μας τα παραπάνω για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Θανάσης ΥΓ. Στο προηγούμενο (ίδιο) θέμα που αναφέρεσαι είχες πει ότι όλα είναι μια χαρά και ότι τα κατάφερες αν θυμάμαι καλά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Αυτόματη ενημέρωση πεδίων μεταξύ πινάκων | gpapad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-06-14 10:31 |
[ Ερωτήματα ] Ένωση πινάκων σε ερώτημα | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 14-03-14 08:18 |
Ενημέρωση πινάκων | rmaria | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 01-02-14 01:04 |
Ενημέρωση πινάκων από φόρμα | pkelgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-14 14:39 |
Αυτόματη ενημέρωση πεδίων μεταξύ δύο πινάκων | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-05-12 10:48 |
Η ώρα είναι 01:07.