Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Στην επισυναπτόμενη ΒΔ: 1) Τροποποιήθηκε το ερώτημα qryLabels (το UMION αντικαταστάθηκε με το UNION ALL), για να μη αποκλειστούν όμοιες εγγραφές. 2) Τροποποιήθηκε ελαφρά ο κώδικας για βελτίωση της ταχύτητας. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Ακομα δεν εχω βρει χρονο να προσαρμοσω τη φορμα και τον πινακα στη βαση μου.Ομως παρατηρησα ότι εάν διαγραψω τις εγγραφες στον πινακα tblLabels και πατησω το κουμπι στη φορμα μου βγαζει μηνυμα error 2164 και ο πινακας δεν ξαναγεμιζει εγγραφες.Στην mdb 2 γινεται κανονικα.Στην 3 και 4 όχι. Ευχαριστω |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Μάνο δοκίμασα τις ΒΔ 3 και 4. Σε μένα δεν παρουσιάζουν το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα παρουσιάζεται και σε άλλα μέλη. Από τις ΒΔ 3 και 4 θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την 4, που δημιουργεί όλες τις γραμμές. Βλέποντας τον κώδικα εντόπισα ένα λάθος. Θα πρέπει η γραμμή: MsgBox "Η δημιουργία του πίνακα ετικετών ολοκληρώθηκε" Να μετακινηθεί ακριβώς πριν από την: Sub_Exit: Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Μάλλον το λάθος το προκαλεί η γραμμή: Me.cmdLabels.Enabled = False Μπορείς να την κάνεις σχόλιο βάζοντας μπροστά μία απόστροφο |
| |||
| |||
![]()
Γιωργο συγχαρητηρια.Το περασα στη βαση και δουλευει ολόσωστα. Ευχαριστω πολύ Μανος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΑΝΟ : 12-02-14 στις 17:45. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα.Πριν 3 χρονια ο χρηστης Kapetang μου ειχε φτιαξει στην επισυναπτομενη βαση δεδομενων τον πινακα tbl labels με τα πεδια ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ο οποιος συμπληρωνοταν με το πατημα του κουμπιού στη φορμα frm labels.Θα ηθελα να προσθεσω στον πινακα δυο ακομα πεδια (ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ) .Παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθήσετε.
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Μάνο, δες το συνημμένο. |
| |||
| |||
![]()
Εχω πρόβλημα όταν το μεταφερω στην πληρη βαση.Μου βγαζει μηνυμα λαθους. Error #3061 Πολύ λιγες παραμετροι.Αναμενοταν 1. |
| |||
| |||
![]()
Δεν μπορώ να ξέρω τι λάθος γίνεται κατά την προσαρμογή. Θα πρότεινα να ελέγξεις: 1) Αν έχεις προσθέσει τα επιπλέον πεδία στον πίνακα tblLabels. 2) Αν χρησιμοποιείς το νέο ερώτημα qryLabels 3) Αν τα πεδία στους πίνακες [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] και tblLabels, στο ερώτημα qryLabels και στον κώδικα έχουν ταυτόσημα ονόματα. 4) Αν ο τύπος των πεδίων ταυτίζεται με τον τύπο των αντίστοιχων πεδίων του παραδείγματος. |
| |||
| |||
![]()
Το μονο που εχω αλλαξει είναι ο τυπος δεδομενων στο πεδιο σχεδιο από αριθμο σε συντομο κειμενο.Αλλαζει κατι στον κωδικα?
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος μέσω VBA | noname | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 18-09-15 19:23 |
Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης μέσω VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-15 15:36 |
[ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος από λίστα τιμών πεδίου πίνακα | αρψηιε76γρ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-12-14 16:38 |
[ Ερωτήματα ] Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-09-13 12:02 |
Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-11 10:54 |
Η ώρα είναι 09:19.