| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Στην επισυναπτόμενη ΒΔ: 1) Τροποποιήθηκε το ερώτημα qryLabels (το UMION αντικαταστάθηκε με το UNION ALL), για να μη αποκλειστούν όμοιες εγγραφές. 2) Τροποποιήθηκε ελαφρά ο κώδικας για βελτίωση της ταχύτητας. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Μάλλον το λάθος το προκαλεί η γραμμή: Me.cmdLabels.Enabled = False Μπορείς να την κάνεις σχόλιο βάζοντας μπροστά μία απόστροφο |
|
| |||
| |||
|
Γιωργο συγχαρητηρια.Το περασα στη βαση και δουλευει ολόσωστα. Ευχαριστω πολύ Μανος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΑΝΟ : 12-02-14 στις 17:45. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα.Πριν 3 χρονια ο χρηστης Kapetang μου ειχε φτιαξει στην επισυναπτομενη βαση δεδομενων τον πινακα tbl labels με τα πεδια ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕΓΕΘΟΣ ο οποιος συμπληρωνοταν με το πατημα του κουμπιού στη φορμα frm labels.Θα ηθελα να προσθεσω στον πινακα δυο ακομα πεδια (ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ) .Παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθήσετε.
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Μάνο, δες το συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Εχω πρόβλημα όταν το μεταφερω στην πληρη βαση.Μου βγαζει μηνυμα λαθους. Error #3061 Πολύ λιγες παραμετροι.Αναμενοταν 1. |
|
| |||
| |||
|
Δεν μπορώ να ξέρω τι λάθος γίνεται κατά την προσαρμογή. Θα πρότεινα να ελέγξεις: 1) Αν έχεις προσθέσει τα επιπλέον πεδία στον πίνακα tblLabels. 2) Αν χρησιμοποιείς το νέο ερώτημα qryLabels 3) Αν τα πεδία στους πίνακες [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] και tblLabels, στο ερώτημα qryLabels και στον κώδικα έχουν ταυτόσημα ονόματα. 4) Αν ο τύπος των πεδίων ταυτίζεται με τον τύπο των αντίστοιχων πεδίων του παραδείγματος. |
|
| |||
| |||
|
Το μονο που εχω αλλαξει είναι ο τυπος δεδομενων στο πεδιο σχεδιο από αριθμο σε συντομο κειμενο.Αλλαζει κατι στον κωδικα?
|
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Μάνο πρέπει να κάνεις διόρθωση στη γραμμή του κώδικα με κόκκινα γράμματα Κώδικας: strSQL = strS & "'" & ![ΣΧΕΔΙΟ] & "', '" & ![ΧΡΩΜΑ] & "', " & ![ΜΕΓΕΘΟΣ] & _
", '" & ![ΥΨΟΣ] & "','" & ![ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ] & "')"
|
|
| |||
| |||
|
Δουλεψε.Σας ευχαριστω .
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος μέσω VBA | noname | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 18-09-15 19:23 |
| Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης μέσω VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-15 15:36 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος από λίστα τιμών πεδίου πίνακα | αρψηιε76γρ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-12-14 16:38 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-09-13 12:02 |
| Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-11 10:54 |
Η ώρα είναι 17:19.

Υβριδικός τρόπος