| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ όλο το φόρουμ, πραγματικά αντιμετωπίζω ένα θέμα το οποίο με έχει τρελλάνει..! Έχω μια βάση την οποία "τρέχω" σε δύο υπολογιστές, στο laptop και στο γραφείο μου. Παρακαλώ σειμειώστε ότι την βάση την έχω δημιουργήσει στο laptop το οποίο έχει office 2007 και Windows 7. Στο γραφείο έχω Windows Xp και ενώ είχα office 2003 τα αντικατέστησα με office 2007 εξαιτίας της συγκεκριμένης εφαρμογής που έφτιαξα για την δουλειά μου η οποία σε office 2003 δεν δούλευε ορθά. Λοιπόν, το πρόβλημα είναι το ακόλουθο: Στον υπολογιστή του γραφείου μου ενώ ανοίγουν ορθά όλα οι φόρμες, δυστυχώς 2-3 συγκεκριμένες φόρμες (οι οποίες είναι Συνεχής Φόρμες) δεν ανοίγουν σωστά με αποτέλεσμα να κάθε φορά που πρέπει να τις ανοίξω να χρειάζεται να κάνω Maximize έτσι ώστε να μπορώ να κάνω την δουλειά μου.. Σημειώστε ότι στο laptop όλα είναι ΟΚ εκτός που εάν πάρω copy την εφαρμογή απο το γραφείο μου και την ανοίξω στο laptop που συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μήπως γνωρίζει κανείς τί μπορεί να συμβαίνει? ![]() Φιλικά, Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Auto Size TextBox | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-01-17 13:15 |
| Split form | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-04-16 20:19 |
| Admin Login Form | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-12-15 11:08 |
| Tabbed form | spooky | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 23-04-12 07:59 |
| Export form results | spooky | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-05-10 18:13 |
Η ώρα είναι 15:55.

Θεματικός Τρόπος