| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Πολύ καλημέρα . Έχω φτιάξει μια βάση . Έχω κάνει ένα ερώτημα το οποίο μου βγάζει αποτελέσματα σε μια φόρμα . Στην φόρμα έχω βάλει ένα κουμπί το οποίο μου κάνει print preview τα αποτελέσματα . Βασικά ο κώδικας που εκτελείται είναι ο παρακάτω: Private Sub rp2MbCh_Click() On Error GoTo Err_rp2MbCh_Click Dim stDocName As String stDocName = "rp2MbCh" DoCmd.OpenReport stDocName, acPreview, , "[cd2Mb]=" & Me![cd2Mb] Exit_rp2MbCh_Click: Exit Sub Err_rp2MbCh_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_rp2MbCh_Click End Sub Τώρα θέλω να βάλω ένα άλλο κουμπί που αντί να κάνει προεπισκόπηση θέλω να τα βγάζω σε ένα αρχείο . ο κώδικας που χρησιμοποιώ είναι ο παρακάτω. Private Sub rp2file_Click() On Error GoTo Err_rp2file_Click Dim stDocName As String stDocName = "rp2MbCh" DoCmd.OutputTo acReport, stDocName Exit_rp2file_Click: Exit Sub Err_rp2file_Click: MsgBox Err.Description Resume Exit_rp2file_Click End Sub Όμως ο παραπάνω κώδικας μου βγάζει σε αρχείο όλες τις εγγραφές του πίνακα κι όχι τα αποτελέσματα του ερωτήματος . Πως μπορώ να το πετύχω αυτό ? Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Split form | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-04-16 20:19 |
| [ Φόρμες ] Export to Excel | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-01-16 07:04 |
| [VBA] Export/Import Modules,Userforms | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-03-14 23:39 |
| Tabbed form | spooky | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 23-04-12 07:59 |
| [ Εκθέσεις ] H εικόνα δεν βγαίνει όταν κάνουμε export σε word 2003 | jimvasiloudis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-03-10 22:10 |
Η ώρα είναι 10:50.

Θεματικός Τρόπος