| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
τον δοκίμασα να τον βάλω στη δική μου βάση με κάποιες τροποποιήσεις αλλά δεν τρέχει... ![]() μπορείς να τον τροποποιήσεις λίγο? |
|
| ||||
| ||||
|
Αποστόλη, θα πρέπει να συμπιέσεις τη βάση σου σε ZIP (μέγεθος μετά την συμπίεση < 200ΚΒ) και να την ανεβάσεις στο φόρουμ κανονικά. Γιατί να εγκαταστήσει κάποιος πρόγραμμα με "υποπρογράμματα" για να δει τη βάση σου; Σου επισυνάπτω παράδειγμα με το ερώτημα του προηγούμενου μου μηνύματος. Άνοιξε το ερώτημα που περιέχεται σε μορφή επεξεργασίας για να δεις πως λειτουργεί. Δες επίσης τις παραμέτρους που έχουν προσδιοριστεί (καρτέλα Σχεδίαση>Παράμετροι). Όπως προανέφερε και ο Στέλιος, έτσι όπως έχεις σχεδιάσει τη βάση σου να ξέρεις ότι θα αντιμετωπίσεις αρκετές ή αξεπέραστες δυσκολίες μέχρι να την τελειοποιήσεις. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
παιδιά να τα βάλουμε σε μια σειρά γιατί έχω χάσει λίγο την μπάλα. το ερώτημα που μου έστειλες εσύ λειτουργεί πολύ καλά στο παράδειγμα της βάσης σου αλλά δε δέχεται σαν κριτήριο το αμκα του ασθενή ώστε να είναι εξατομικευμένα τα αποτελέσματα του ερωτήματος. επισυνάπτω συμπιεσμένη τη βάση μου ώστε αν μπορέσεις να δημιουργήσεις πάνω στη δική μου βάση το ερώτημα αυτο. που θα ζητάει δηλαδή αμκα, έτος και μήνα (αρχικό και τελικό από το πεδίο α πληρωμή ) και θα επιστρέφει τις συνολικές χρεώσεις πιστώσεις και υπόλοιπο τους ασθενούς στο χρονικό διάστημα αυτό. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση πινάκων από Φόρμα | pkelgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-02-16 14:28 |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση πινάκων από φόρμα | pixelman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 03-11-15 10:27 |
| Ενημέρωση πινάκων | rmaria | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 01-02-14 01:04 |
| Ενημέρωση πινάκων από φόρμα | pkelgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-01-14 14:39 |
| ενημερωση πινακων απο σκανερ | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-02-10 20:08 |
Η ώρα είναι 05:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο