| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο πρόβλημα, run-time error '3170' Could not find installable ISAM |
|
| |||
| |||
|
Αντικατέστησα το τμήμα: Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("Dates", dbOpenTable) Με: Dim ExternalDB As DAO.Database Set ExternalDB = DBEngine.Workspaces(0).OpenDatabase("βάλε το path της Backend μέσα στα εισαγωγικά πχ C:\Φάκελος\Υποφάκελος\βάση.ac cdb", False, False, ";pwd=κωδικός της Backend") 'προσοχή στο ερωτηματικό Set rs = ExternalDB.OpenRecordset("Dates", dbOpenTable) -Αν δεν έχεις κωδικό στην Back End όρισέ το έτσι: Set ExternalDB = DBEngine.Workspaces(0).OpenDatabase("βάλε το path της Backend μέσα στα εισαγωγικά πχ C:\Φάκελος\Υποφάκελος\βάση.ac cdb") Καμιά άλλη αλλαγή δεν έκανα...μήπως έχεις office 2010; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 13-01-14 στις 22:46. |
|
| |||
| |||
|
Έκανα ακριβως οτι είπες με τον κωδικό (γιατί έχω στην Back End) και ναι εχω office 2010. Είναι πρόβλημα αυτό?
|
|
| |||
| |||
|
Έχω Office2007... Δεν έχω κάποια απάντηση να σου δώσω και δεν θεωρώ σωστό να σου προτείνω κάτι (μετά από ψάξιμο στο διαδίκτυο) που να ΜΗΝ μπορώ να τεστάρω ο ίδιος Είμαι σίγουρος όμως ότι θα βοηθηθείς από κάποια συγκεκριμένα μέλη του Forum. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 13-01-14 στις 22:38. |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ για τον κώδικα που μου πρότεινες. Το σφάλμα μου οφειλόταν σε λάθος δικό μου κατά την εισαγωγή του κώδικα. Το βρήκα και όλα δούλεψαν σωστά όπως μου είπες.
|
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά Γιώργο. Χαίρομαι που βοήθησα.
|
|
| |||
| |||
|
Χρήστο καλησπέρα, επανέρχομαι στο ίδιο θέμα μετά από καιρό γιατί χρειάζομαι να εφαρμόσω την ίδια φόρμα σε ένα ερώτημα. Για την ακρίβεια select query. Έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρίσκω κάποια λύση. Μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις??? Ευχαριστώ πολυ! |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας προσπαθώντας να τρέξω το calendar βγαίνει μήνυμα "The code in thiw project must be updated or use on 64 bit system Please review and update declare statements and then mark them with the PrtSafe attribute" Πώς γίνεται αυτό το update?
|
|
| |||
| |||
|
Το έλυσα ευχαριστώ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Συνεχόμενες ημέρες εργασίας. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 17-11-16 15:38 |
| Αφαίρεση ωρών και μετατροπή υπολοίπου σε ημέρες ώρες. | kosta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-07-15 16:42 |
| [Γενικά] Υπολογισμός Ημερομισθιων σε συγκεκριμένες ημέρες | Dolenhil | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 14-03-15 10:59 |
| [ Φόρμες ] ΦΟΡΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-09-13 23:49 |
| [Excel07] Αντιστοίχιση ημερομηνιών με ημέρες | Celicamomo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-01-12 00:02 |
Η ώρα είναι 10:55.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο