| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο καλημέρα !! Μετέτρεψε την βάση σε 2003 και στείλε την.Εγώ ξεκίνησα διαβάζοντας Vb 6.Θα σε βοηθούσε περισσότερο.Τώρα θα κοιτάξω εάν είναι κάτι απλό και δεν θέλει ώρες καλώς .Γιατί πνίγομαι !!!Αυτή και η άλλη εβδομάδα είναι δύσκολη.Εάν μπορεί κάποιο μέλος μέχρι τότε ας βοηθήσει.Όσο για το κλείδωμα κάπου υπάρχει στο φορούμ μέσα εάν ψάξεις για το θέμα αυτό υπάρχει σε κάποιο σημείο που με το Νίκο(Μετέωρα) είχαμε γράψει κάποιες γραμμές κώδικα εάν θυμάμαι καλά. Υ/Γ Δέν υπάρχει τέτοιος κώδικας μέσα που να κλείνει την εφαρμογή σε 20 μέρες απλά εγώ σου έβαλα τις φόρμες σε μιά σειρά να δείς πώς δουλεύουν. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αλέξαντρε, Επισυνάπτω την βάση σε μορφή 2003. Όταν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά και τα λέμε φίλε. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο!! Σου στέλνω έτοιμη διορθωμένη την βάση που μου έστειλες. Θα δείς τις αλλαγές που έκανα. Καλή συνέχεια ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΒΑΣΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 03-12-13 στις 17:40. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αλέξανδρε και σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Έχω κατεβάσει την βάση και είναι αυτό που ζητώ. Απλά για επιμόρφωση όμως, είναι εύκολο να μου πεις πως το έχεις επιτύχει ? Επειδή από ότι είδα δεν έγινε με κώδικα, σωστά? Με εκτίμηση, Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Αλέξανδρε επανέρχομαι και πάλιν, Πιστεύω κάποιο λάθος θα έχει γίνει με το αρχείο που ανέβασες διότι, έχω διαπιστώσει ότι το πεδίο PrfCode μέσα στον πίνακα tblExersise δεν ενημερώνεται. (?) Μήπως έγινε όντως λάθος στο αρχείο ? Φιλικά, Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο!! Το λοιπόν έχει ως εξής. Όπως την είχες την βάση στη προέλευση εγγραφών της υποφόρμας frmExersise δεν μπορεί να παίρνει τιμές από φόρμα αλλά από πίνακα.Διόρθωσα την προέλευση.Κατόπιν διόρθωσα τις σχέσεις των πινάκων.Δεν μπορεί η δευτερεύουσα φόρμα να παίρνει τιμές από φόρμα αλλά από πίνακα!!!!!Επίσης διόρθωσα τα πρωτεύοντα και δευτερεύοντα πεδία που συνδέονται οι φόρμες. Μετά άλλαξα τα Αγγλικά σε Ελληνικά .Καταχώρησα Ελληνικές ονομασίες στον πίνακα frmExersise ώστε να μην φαίνεται αντί αισθησιακό το πρόγραμμα και άλλαξα και το Desing όσο επέτρεπε.Αυτά φίλε μου.Αν και τόσες μέρες γράφουμε ας πούμε: Με τί ασχολείσε αν επιτρέπετε; και από που είσαι φίλε Γιώργο;Έτσι ενημερωτικά. Πιστεύω ότι σε ένα τέτοιο site σαν αυτό του Τάσου με τόση σοβαρότητα θα έπρεπε όλα τα μέλη να καταχωρούν έτσι τα προκαταρκτικά κάποια στοιχεία αφού υπάρχει τέτοια αλληλοβοήθεια.Επίσης καλό είναι μερικοί που λαμβάνουν κάποιες βοήθειες να λένε και ένα ευχαριστώ. Ανέβασα Γιώργο την βάση στο συνημμένο .Αλλά και η προηγούμενη ήταν σωστή απλά δε την είχες αξιολογήσει σωστά. |
|
| |||
| |||
|
Αλέξανδρε, Εάν διαβάσεις φίλε μου όλη την αλληλογραφία μας εδώ και τόσες μέρες, συνεχώς ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα εσένα φίλε μου που με βοηθάς στα θέματα προγραμματισμού. Κύπριος είμαι και είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός. Πέραν αυτού δραστηριοποιούμαι και στον τομέα της διατροφολογίας, της φυσικής αγωγής και πολεμικών τεχνών και ακριβώς για αυτό τον λόγο με βλέπεις να δημιουργώ τις σχετικές βάσεις δεδομένων. Αναφορικά με την λύση στο πρόβλημα της τελευταίας βάσης ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σου. Νάσαι καλά. Τώρα, αν δεν σε ενοχλεί αν θέλεις πες μου και εσύ με τι ασχολείσαι ? Με εκτίμηση, Γιώργος. |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Γιώργο !! Από Άρτα είμαι και δουλεύω σε Νηπιαγωγείο (Εκπαιδευτικός) με μικρά παιδιά.Το γράφω και στο site Ανέφερα το θέμα για κάποιο φίλο που μου έστειλε προσωπικό μήνυμα που ήθελε κάποια βοήθεια.Δεν αναφέρετε σε σένα.Δεν έχω κάτι μαζί σου προς Θεού. Γιώργο βλέπω δεν αποθηκεύονται τα δεδομένα ΄στη βάση .Θα το ξανακοιτάξω και θα την ξανά ανεβάσω. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
| |||
| |||
|
Γιώργο Καλησπέρα!!! Σου στέλνω έτοιμη την βάση τώρα δουλεύει κανονικά. Καλή συνέχεια φίλε μου. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] ενεργοποίηση - απενεργοποίηση επιλογής σε φόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 29-08-14 13:47 |
| [ Ασφάλεια] Shift Απενεργοποίηση / Ενεργοποίηση για Access 2010 | posidonas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 22-02-14 18:51 |
| Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Πλαισίου κειμένου | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-12-13 22:14 |
| [ Φόρμες ] Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση καρτελών φόρμας | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-11-13 13:51 |
| [ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-07-13 12:42 |
Η ώρα είναι 22:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο