28-11-13, 13:06
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Αλέξανδρε σε χαιρετώ,
Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες που μου έδωσες. Ωστόσο, πιστεύω ότι κάποια αλλαγή θα πρέπει να γίνει στον κώδικα επειδή αφενός αναφέρεται σε 2 βήματα εισόδου στο πρόγραμμα. Τι εννοώ για να με καταλάβεις:
1. Στο παράδειγμα που έχεις επισυνάψει έχουμε μια φόρμα login και όταν και εφόσον κάνω login στο πρόγραμμα ανοίγει η δεύτερη φόρμα (frmData) στην οποία "τρέχει" ο κώδικας σε δύο φάσεις. Στην πρώτη που είναι κατά την διαδικασία φόρτωσης της φόρμας, και στην δεύτερη κατά την διαδικασία On-Clik του command button.
2. Στην δική μου περίπτωση έχω μια φόρμα login, ανοίγει το κυρίως μενού μέσα στο οποίο μεταξύ άλλων υπάρχει ένα cmdButton το οποίο ανοίγει την φόρμα frmSpash2 μέσω της οποίας επιλέγεις τον χρήστη και ακολούθως εισάγεις τον κωδικό και ανοίγει η F_Administrator. Στην φόρμα administrator λοιπόν έχω βάλει ένα cmdButton το οποίο ανοίγει την φόρμα frmData μέσω της οποίας μπορώ να κάνω την εν λόγο διαδικασία.
Παρόλα αυτά, έχω ακολουθήσει και την διαδικασία που αναφέρεις με το tblUSR και έκανα un-check τους Users και μόνον ο Admin έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει.
Ομολογώ ότι η διαδικασία δουλεύει μια χαρά με την διαφορά ότι, στην φόρμα frmSplash2 εμφανίζονται όλοι οι Users (ενώ εδώ μόνον τον Admin θέλω) και έτσι εάν επιλέξεις να κάνεις εισαγωγή σαν User με τον κωδικό του βέβαια, τότε ανοίγει και πάλι η φόρμα F_Adminisrator μέσω της οποίας φυσικά μπορείς να κάνεις ότι αλλαγές θέλεις συμπεριλαμβανομένου και της ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του Shift.
Για να μπορέσεις να με καταλάβεις απόλυτα επισυνάπτω την βάση μου και αν μπορείς ρίξε της μια ματιά και με ενημερώνεις ανάλογα.
Παρέλειψα να αναφέρω ότι για να μπεις στο πρόγραμμα σαν Admin ο κωδικός είναι "marianna" και σαν οποιοσδήποτε από τους άλλους χρήστες είναι "123456". Επίσης, το πρόγραμμα τρέχει έναν κώδικα αναγνώρισης του serial number του hard disc έτσι ώστε να αποτρέπει την αντιγραφή του. Έτσι λοιπόν για να σε αφήσει να μπεις θα πρέπει να καταχωρήσεις το serial number του hard disc σου στο tblSVN. Το καταχωρείς - κλείνεις και ξανά-ανοίγεις το πρόγραμμα και είσαι "ΟΚ"
Φιλικά,
Γιώργος
|