Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας ειμαι ο Χριστόφορος νέο μέλος στο forun. Αφου σας συγχαρώ για την πολύ σοβαρή προσπάθεια που κάνετε εδω μέσα θα σας πω οτι ασχολούμαι τελείως ερασιτεχνικά με την access 2003 και ήθελα αν μου επιτρέπεται να ζητήσω μια μικρή βοήθεια. Θέλω να κάνω προεκτύπωση εντύπων με λογότυπο που θα συμπληρώνω σε καποια πεδία φόρμας και αυτο να εκτυπώνετε σε πολλα αντίτυπα με αρίθμηση ανά σελίδα (π.χ να δίνω να εκτυπωθούν 50 αντίτυπα απο την σελίδα 51 εως την σελίδα 100 Σας ευχαριστώ προκαταβολικά, να είστε πάντα καλά |
| |||
| |||
![]()
Χριστόφορε καλημέρα!!! Βλέπε συνημμένο ίσως σου κάνει. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! Δείτε ακόμα ένα παράδειγμα εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/access...e-ekthesi.html Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Αλεξανδρε σ ευχαριστω παρα πολυ για την απάντηση σου, ισως ομως να ζηταω κατι πιο ευκολο που δεν μπορω ομως να το αντιμετωπίσω. Εν ολίγοις αυτο που ζητάω είναι : έχω μια φόρμα που θα συπληρώνω καποιο λογοτυπο (τα στοιχεία μου π.χ.) αντίτυπα 50 και τα οποια θα τυπώνονται με αριθμό σελίδας απο.51 έως 100 δηλαδή θα τυπώνεται η ιδια σελίδα 50 φορές με άλλη αριθμηση η κάθε μια. Ξανα σ ευχαριστώ παρα πολύ Χριστόφορος |
| |||
| |||
![]()
Αγαπητε Τασο σ ευχαριστώ πολύ να ειστε παντα καλα Χριστόφορος |
| ||||
| ||||
![]()
Νάσαι καλά πατριώτη! Τα λέμε! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Χριστόφορε καλησπέρα!!! Σου στέλνω την επισύναψη που περιέχει μια φόρμα που βάζεις τα προκαταρκτικά στοιχεία όπως Ονοματεπώνυμο διεύθυνση τηλέφωνα κλπ.Όταν εσύ αλλάζεις τα στοιχεία θα αλλάζουν και στην αναφορά(Έκθεση) . Εάν σου είναι απαραίτητα τα στοιχεία σε όλες τις εκθέσεις βάλε τα στοιχεία και στις υπόλοιπες και θα σου τα εμφανίζει. Περιέχει τον πίνακα και την φόρμα για να χειρίζεσαι τις αλλαγές και τις εκθέσεις σαν παράδειγμα που θα προσθέσεις εσύ όσες θέλεις.Το κομμάτι αυτό πιστεύω να λύθηκε. Το άλλο που ζητάς σίγουρα θα σε καλύπτει αφού εσύ του λες πόσα αντίτυπα χρειάζεσαι να εκτυπώσεις.Ρίξε μια ματιά εάν σου κάνει να δω για την αρίθμηση αντιτύπων πιθανόν με το ID να εμφανίζει και τον αριθμό κάθε αντιτύπου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 07-10-13 στις 23:01. |
| |||
| |||
![]()
Χριστόφορε!!!! Στο συνημμένο που σου στέλνω περιέχει και την αρίθμηση αντιτύπων και μικρό μενού αναβαθμισμένο από το προηγούμενο. |
| |||
| |||
![]()
Χριστόφορε καλημέρα!!! Νομίζω ότι το παράδειγμα του Τάσου (αν και εγώ το παράδειγμα με τις εκτυπώσεις τις έχω από τον Τάσο παλαιότερα) σε βολεύει καλύτερα απλά ενσωμάτωσε τον πίνακα και την φόρμα και βάλε στα προκαταρκτικά της έκθεσης τα πλαίσια κειμένου. |
| |||
| |||
![]()
Αλέξανδρε σ ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου να εισαι παντα καλα
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση διαφορετικών σελίδων με ένα πάτημα | labpanag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 06-04-14 18:10 |
[Εκτύπωση] Αθροίσματα σελίδων | amy | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 20-04-10 08:03 |
Η ώρα είναι 11:33.