| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα στη παρέα! Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Forum. Στο παρακάτω και στοιχισμένο κώδικα έχω φθάσει προγραμματιστικά και με την βοήθεια του Νίκου να δουλεύει το module εκτός από 2 γραμμές κώδικα που δεν κατάφερα που είναι σημειωμένες με κόκκινο. Το module εντοπίζει τις αργίες και δεν ενημερώνει με μήνυμα όπως και αυτό θέλουμε. Εντοπίζει τα σαββατοκύριακα και δεν ενημερώνει με μήνυμα όπως και πάλι θέλουμε . Ενημερώνει κάθε 1 και 15 όπως και θέλουμε. Το έχω δοκιμάσει τρέχοντας τον κώδικα αλλά "Σκάλωσα"στα κόκκινα. Μπορεί να το δοκιμάσει κάποιο έμπειρο μέλος το module : BasExecSurveyDays έστω να μου πει τι να κάνω;Πρέπει όμως να τρέξει το κώδικα step by step και σύμφωνα με την ημερομηνία του Η/Υ να δει την διαδρομή μέχρι τα κόκκινα.Στα κόκκινα δίνεται επεξήγηση το τι κάνει και τι πρέπει να γίνει. Παραθέτω τον κώδικα σε συνημμένο αφού κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες. Κώδικας: Public Sub sShowSurveyDays()
'Η ρουτίνα που εμφανίζει το σύστημα καταγραφής των στοιχείων
Dim ie As Object
Dim TmpName As String
Dim StartDate As Date
Dim xDate As Date
Dim EndDate As Date
Dim CountOfWDays As Integer
Dim x As Integer
Dim KiriakiTouPasxa As Date
Dim Response As Integer
Dim theDate As Date
If Month(Date) = 7 Or Month(Date) = 8 Then Exit Sub 'Διώχνει Ιούλιο και Αύγουστο
x = 1
For xDate = StartDate To EndDate
If Weekday(Date, vbSunday) Then
If Not IsHoliday(Date) Then
CountOfWDays = CountOfWDays + 1
Else
If IsHoliday(Date) Then
HolidaysCount = HolidaysCount + 1
End If
End If
End If
Next
Select Case DatePart("w", Date)
Case Is = 1 'Κυριακή
x = x + 1
Case Is = 7 'Σαββάτο
x = x + 2
Case Is = 2 'Δευτέρα
x = x
Case Is = 3 'Τρίτη
x = x
Case Is = 4 'Τετάρτη
x = x
Case Is = 5 'Πέμπτη
x = x
Case Is = 6 'Παρασκευή
x = x
End Select
If IsHoliday(Date) Then
HolidaysCount = HolidaysCount + 1
Else
'Εδώ στην σύνταξη για την KiriakiTouPasxa δεν γνωρίζω πώς πρέπει να το συντάξω.
' KiriakiTouPasxa = Day(Date) 'Θέλω να μου δίνει την επόμενη μέρα από την KiriakiTouPasxa για να μου ανοίγει το μήνυμα
If Day(Date) = KiriakiTouPasxa + 1 Then
'Else
If Day(Date) = x Or Day(Date) = 14 + x Then ' Εδώ δουλεύει η ημερομηνία εάν δεν είναι Σ/Κ κάθε 1 και 15 να ανοίξει το μήνυμα
'Else
'If Day(Date) = DateSerial(Etos, 1, 8) Then 'Θέλω να μου ανοίξει το μήνυμα κάθε 8 του Γενάρη.
Response = MsgBox("ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚ/ΠΣΗΣ : " & TmpName _
& vbNewLine & "ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ INTERNET. ", vbYesNo + vbDefaultButton1, " ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ TOY SURVEY ")
If Response = vbYes Then
Set ie = CreateObject("InternetExplorer.Application")
ie.Navigate2 "http://survey.sch.gr/"
ie.Visible = True
End If
End If
End If
End If
' End If
End Sub
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 08-10-13 στις 04:21. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αλλαγη ημερομηνία έπειτα απο αλλαγή | xaralampos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-06-16 21:45 |
| Διόρθωση ρουτίνας | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-01-13 15:07 |
| Διόρθωση κώδικα σε Module | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-08-11 13:01 |
| Διόρθωση κώδικα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-06-11 08:14 |
| [Γενικά] Διορθωση κωδικα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-11 07:30 |
Η ώρα είναι 23:15.

Υβριδικός τρόπος