| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Νίκο Την είδα την τελευταία βάση και πράγματι όχι μόνο ήταν μια αρκετά ικανοποιητική προσέγγιση αλλά μου έδωσε και τις ιδέες που χρειαζόμουν για να ολοκληρώσω το σκεφτικό μου.. Ξέρω ότι είναι δύσκολο μέσα σε λίγες γραμμές να καταλάβει ο καθένας που έχει διάθεση για βοήθεια, τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο άλλος, αλλά και αυτό το "πάρε-δώσε" γεννάει ιδέες... Και πάλι ευχαριστώ, και ανεβάζω και την τελική μορφή για περαιτέρω βελτιώσεις (για όπου έχω χρησιμοποιήσει μπακαλίστικους τρόπους) ή για έτοιμη λύση για όποιον του τύχει κάτι παρόμοιο... Νάσαι καλά Ανδρέας My |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Αντικείμενα Access | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-09-13 07:04 |
| [ Ερωτήματα ] Κατηγορία εργαζομένων και επίσημες Αργίες | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-01-12 10:43 |
| Φόρμες Access ως αντικείμενα σε καρτέλες. | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 18-02-10 08:54 |
| Διπλοεγγραφή στοιχείων σε ομαδοποιημένη κατηγορία στην Έκθεση | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 18-02-10 08:41 |
Η ώρα είναι 21:23.

Θεματικός Τρόπος