Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Κατηγορία Υποκατηγορία Αντικείμενα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-12-09, 10:51
amy Ο χρήστης amy δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Ανδρέας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Πάτρα
Προεπιλογή

Καλημέρα Νίκο
Την είδα την τελευταία βάση και πράγματι όχι μόνο ήταν μια αρκετά ικανοποιητική προσέγγιση αλλά μου έδωσε και τις ιδέες που χρειαζόμουν για να ολοκληρώσω το σκεφτικό μου.. Ξέρω ότι είναι δύσκολο μέσα σε λίγες γραμμές να καταλάβει ο καθένας που έχει διάθεση για βοήθεια, τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο άλλος, αλλά και αυτό το "πάρε-δώσε" γεννάει ιδέες...
Και πάλι ευχαριστώ, και ανεβάζω και την τελική μορφή για περαιτέρω βελτιώσεις (για όπου έχω χρησιμοποιήσει μπακαλίστικους τρόπους) ή για έτοιμη λύση για όποιον του τύχει κάτι παρόμοιο...
Νάσαι καλά Ανδρέας My
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip category_End.zip (96,8 KB, 44 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Πίνακες ] Αντικείμενα Access mousatos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 11-09-13 07:04
[ Ερωτήματα ] Κατηγορία εργαζομένων και επίσημες Αργίες xristos0718 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 31-01-12 10:43
Φόρμες Access ως αντικείμενα σε καρτέλες. Ms-Office-Development Team Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 18-02-10 08:54
Διπλοεγγραφή στοιχείων σε ομαδοποιημένη κατηγορία στην Έκθεση PanosPan Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 18-02-10 08:41

Η ώρα είναι 19:31.