Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα. Θα ήθελα για ακόμη μια φορά την βοήθεια σας. Επισυνάπτω μια βάση η οποία, αποτελείται απο 2 πίνακες (ΠΙΝΑΚΑΣ1 και ΠΙΝΑΚΑΣ2) και μια φόρμα . Ο πίνακας 2 έχει τα πεδία, ΚΟΣΤΟΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ και ΥΠΟΛΟΙΠΟ. Αυτό που ψάχνω είναι να συμπληρώνω το πεδίο κόστος και το πεδίο προκαταβολή και αυτόματα να μπαίνει στο πεδίο ΥΠΟΛΟΙΠΟ η διαφορά. Γίνεται αυτό το πράμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
![]()
Μάνο θα βρείς αυτό που θέλεις αν πάς access χρήσιμα παραδείγματά στη δεύτερη σελίδα το τελευταίο
|
| |||
| |||
![]()
Εννοείς το αρχείο RunningSUm.mdb;;; Αυτό το αρχείο έχει στην δεύτερη σελίδα στο τελευταίο παράδειγμα και δεν κάνει αυτό που θέλω. |
| |||
| |||
![]()
Νομίζω ότι αυτό που θέλεις είναι μερικό άθροισμα, μπορείς να το ορίσεις στις ιδιότητες ή ψάξε λίγο έχει παρόμοια παραδείγματα ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ
|
| |||
| |||
![]()
Αυτό που ψάχνω είναι, πως ένα πεδίο ένος πίνακα παίρνει τιμή απο την διαφορα 2 άλλων πεδίων. Δεν θέλω μερικό άρθροισμα. Θέλω την διαφόρα. Δεν βρήκα πάντως κάποιο παράδειγμα σχετικό. Είδες την βάση που έστειλα; Στον πίνακα 2 έχει τα πεδία. ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ. Θέλω να καταχωρώ τιμή στο πεδίο ΚΟΣΤΟΣ και στο ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ. και το πεδίο ΥΠΟΛΟΙΠΟ να παίρνει την τιμή ΚΟΣΤΟΣ-ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ |
| |||
| |||
![]()
αν θέλεις αυτό οκ
|
| |||
| |||
![]()
Εχω δύο απορίες. 1) Σε μια φόρμα που περιέχει και δευτερεύουσα φόρμα, η μορφή της δευτερεύουσας φόρμας είναι είναι υποχρεωτικά μορφή πίνακα;; 2)Στο πρόβλημα που αναζητούσα, δηλαδή τον υπολογισμό της διαφοράς 2 πεδίον, το έλυσα ως εξής. Έφτιαξα μία φόρμα που έχει όλα τα πεδία, ΚΟΣΤΟΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ και ΥΠΟΛΟΙΠΟ, στο πεδίο υπόλοιπο και στις ιδιότητες εκεί που λέει προέλευση δεδομένων, έγραψα " =[kostos] - [prokatabolh] " . Το πρόβλημα είναι το εξής στην φόρμα οταν καταχωρώ στοιχεία, λειτουργεί μια χαρά και φαίνεται και η διαφορά, αλλά όταν ανοίξω τον πίνακα δεν έχει περάσει η διαφορά απο την φορμα στον πίνακα. Επισυνάπτω το αρχείο για να έχετε καλύτερη εικόνα. ΠΙΝΑΚΑΚΕΣ :ΠΙΝΑΚΑΣ1, ΠΙΝΑΚΑΣ2 ΦΟΡΜΕΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ1(Που περιέχει τα στοιχεία του ΠΙΝΑΚΑΣ1 και σαν δευτερεύουσα φόρμα τα στοιχεία του ΠΙΝΑΚΑΣ2) , ΠΙΝΑΚΑΣ2(Που περιέχει τα στοιχεία του ΠΙΝΑΚΑΣ2 στην οποία φόρμα και έκανα αυτό που περιγράφω) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
![]()
Μάνο, Σου στέλνω ένα δείγμα
|
| |||
| |||
![]() Φιλε σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, αλλα δεν μου ανοιγει. Μάλλον το εχεις σε μορφή 2010 Αν μπορεις στείλτο σε 2007 Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
access 2003
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Τιμές πεδίων | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-02-15 18:13 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή πεδίων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 17-04-13 23:52 |
[ Συναρτήσεις ] ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΧΡΟΝΟΥ | vangelis67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-10-11 10:04 |
NETWORKDAYS - Υπολογισμός διαφοράς μεταξύ δύο ημερομηνιών | Tasos | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 11-10-11 13:34 |
Η ώρα είναι 03:10.