| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα παιδιά σε όλους τους φίλους του forum. Επειδή είναι και αργά και το μυαλό μου έχει "κολλήσει" απο τις αμέτρητες ώρες στον υπολογιστή, χρει/άζομαι την βοήθεια σας. Το θέμα είναι σίγουρα απλό αλλά για μένα τώρα ειδικά που είναι και περασμένες πρωινές ώρες, όλα δύσκολα μου είναι. Λοιπόν, Επισυνάπτω μια ΒΔ έτσι ώστε να είμαι απολύτως κατανοητός. Σε αυτό λοιπόν το παράδειγμα υπάρχει μια φόρμα στην οποία εκτος απο κάποια στοιχεία πελάτη, υπάρχουν και κάποια textboxes. Όπως θα δείτε, τα δύο απο αυτά (ctrMale και ctrFemale) παίρνουν δεδομένα απο το πεδίο "Factror" κα συνάμα κάνουν μια απλή (παραδειγματική βέβαια) μαθηματική πράξη. Υποτίθεται ότι η μιά τιμή αντιστοιχεί σε μια τιμή για 'Αντρα" (ctrMale) και η άλλη για "Γυναίκα" (ctrFemale). Έγώ λοιπόν θέλω στο textbox "MainFactor" να μπαίνει αυτόματα η τιμή για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Αν και προσπάθησα να κάνω κάτι με τις περιορισμένες μου γνώσεις VBA δεν τα έχω καταφέρει. Κλίνωντας, αναφέρω σε κάθε περίπτωση ότι στην πραγματική μου ΒΔ οι δύο τιμές των πεδίων ctrMale και ctrFemale θα προέρχονται απο subform και το πεδίο MainFactor βρίσκεται έξω στην κυρίως φόρμα. Ευχαριστώ εκ προτέρων Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενημέρωση πεδίου απο άλλο αντικείμενο | th3_b3st | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-10-16 08:01 |
| [ Πίνακες ] Επαναφορά πεδίου από άλλο πίνακα | Alexandraadami | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-07-15 20:37 |
| [ Φόρμες ] Συμπλήρωση πεδίου από άλλο πίνακα | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-04-14 16:31 |
| [ Ερωτήματα ] Ενημέρωση πεδίου από άλλο | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 05-03-12 09:50 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη εγγραφή πεδίου από άλλο πεδίο | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 01-02-10 07:13 |
Η ώρα είναι 11:45.

Θεματικός Τρόπος