Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Εκθέσεις ] έκθεση access ανά ημέρα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-05-12, 22:11
Όνομα: Σταύρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα Άγγελε

Προσπάθησα να την ανεβάσω όλη τη βάση δεδομένων, αλλά είναι περίπου 15mb.

Για το 2ο ερώτημα σου, αρχικά το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ, αλλά στον οδηγό αναζήτησης έκανα κλικ στο πολλαπλές επιλογές και δουλεύει.

Όσον αφορά στην πρώτη παρατήρηση το έχω σκεφτεί και εγώ, αλλά πραγματικά μου είναι απολύτως απαραίτητο ένα αρχείο φωτογραφιών του ασθενή λόγω ειδικότητας. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, ώστε και χώρο να εξοικονομίσω, αλλά και να έχω όλο το φωτογραφικό μου αρχείο

Ευχαριστώ και πάλι

Υ.Γ. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω όλη τη βάση δεδομένων
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 22:23

Προεπιλογή

Άγγελε και πάλι επανέρχομαι,

δεν μπόρεσα να ανεβάσω τη βάση δεδομένων, αλλά σου στέλνω τη σελίδα των σχέσεων της βάσης, οπότε θα καταλάβεις τι πίνακες έχω και πως τους συσχετίζω

ελπιζω να σε βοηθάω έτσι να καταλάβεις τι έχω φτιάξει ιγα να μπορέσεις να με βοηθήσεις και εσύ

Ευχαριστώ και πάλι

Σταύρος Β. Μπαλάσης
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg Αρχείο.jpg (38,3 KB, 61 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-12, 23:31
Super Moderator
Όνομα: Αγγελος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stbalasis Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα Άγγελε

Προσπάθησα να την ανεβάσω όλη τη βάση δεδομένων, αλλά είναι περίπου 15mb.

Για το 2ο ερώτημα σου, αρχικά το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ, αλλά στον οδηγό αναζήτησης έκανα κλικ στο πολλαπλές επιλογές και δουλεύει.

Όσον αφορά στην πρώτη παρατήρηση το έχω σκεφτεί και εγώ, αλλά πραγματικά μου είναι απολύτως απαραίτητο ένα αρχείο φωτογραφιών του ασθενή λόγω ειδικότητας. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, ώστε και χώρο να εξοικονομίσω, αλλά και να έχω όλο το φωτογραφικό μου αρχείο

Ευχαριστώ και πάλι

Υ.Γ. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω όλη τη βάση δεδομένων
Αρχικά, για την βάση δεδομένων σου, απλά συμπίεσέ την και ενέβασέ την επάνω, εναλλακτικά αν ΄το αρχείο που προσπάθησες να ανεβάσεις ήταν ήδη συμπιεεσμένο, αφαίρεσε photos απο την βάση (φυσικά πάντα σε αντίγραφό σου_

Σχετικά με τις πολλαπλές επιλογές της Access. Προσωπικά, προτιμώ να χρησιμοποιώ την διάταξη που περιέγραψα στο θέμα σου. Είναι ευκολότερο να εξάγεις αποτελέσματα και να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα σου όπως εσύ θέλεις.

Σχετικά με τις φωτογραφίες και αρχεία θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια λύση με συνδεδεμένα αρχεία στον δίσκο σου. Μια διάταξη που χρησιμοποιώ εγώ μπορείς να την δεις ως ιδέα (photos) εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/10506-post17.html
Παλιά 02-05-12, 14:48

Προεπιλογή

Άγγελε γειά σου και πάλι

έχω πρόβλημα στο να σου στείλω τη βάση δεδομένων, γιατί η καλύτερη συμπίεση που πέτυχα έχοντας διαγράψει όλες τις εγγραφές από τη βάση ήταν 11 MB

Αν θες στείλε μου το e-mail σου στο stbalasisΠΑΠΑΚΙgmail.comγια να σου τη στείλω e-mail

Ευχαριστώ και πάλι

Υ.Γ. Δοκίμασα τον τρόπο που μου υπέδειξες για τα ραντεβού και δουλεύει πολύ καλά, νομίζω ότι σχεδόν δεν θα κάνω καμία μετατροπή στους πίνακες που μου πρότεινες

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 02-05-12 στις 15:40. Αιτία: Επεξεργασία διεύθυνσης E-Mail
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Εκθέσεις ] Πως μία έκθεση από την access μετατρέπεται σε excel xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-04-16 15:15
Ημέρα του χρόνου stavross Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 05-01-13 13:56
Προσθήκη κενών εγγραφών σε Έκθεση Access Tasos Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 29-09-11 12:08
Έκθεση Access με κείμενο Word kostaskalam Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 03-08-11 10:50
[Συναρτήσεις] Τελευταία ημέρα του ίδιου μήνα PanosPan Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 24-09-10 16:25

Η ώρα είναι 10:24.