Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-04-12, 15:54
Dangel82 Ο χρήστης Dangel82 δεν είναι συνδεδεμένος
Super Moderator
Όνομα: Αγγελος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!!

Έκανα ένα γρήγορο πέρασμα των απαντήσεων του post και έχω να προσθέσω κι εγώ κάποιες ιδέες..

Αρχικά να πω πως συμφωνώ με τον Γιώργο(kapetang) στο θέμα της υλοποίησης και σχεδίασης της βάσης.

Αυτό που νομίζω πως θα πρέπει να γίνει είναι το εξής:
- ένας πίνακας με τα φυτοφάρμακα
- ένας πίνακας με τα όρια των μετρήσεων για τα φυτοφάρμακα
- ένας πίνακας για τις μετρήσεις των φυτοφαρμάκων με κύριο κλειδί την ημερομηνία ώστε να υπάρχει ιστορικό των μετρήσεων
- εάν οι μετρήσεις γίνονται για κάποιον, π.χ. πελάτη, τότε θα ήταν καλό να υπάρχει και ένας πίνακας πελατών ώστε να έχουμε το πλήρες αρχείο μετρήσεων για τον καθένα

με την κατάλληλη σύνδεση των παραπάνω πινάκων θα μπορέσουμε εύκολα να έχουμε μια πλήρη βάση με αυτά που αφορούν πελάτες μετρήσεις και φυτοφάρμακα.

Απο εκεί και πέρα, μπαίνει ο κώδικας του Τάσου και εξάγεις τα αποτελέσματα σε Word.

Ιδέα#1: Δεν θα ήταν ωραίο να εκτυπώνεις σε κάποιον εκτυπωτή pdf (απο κάποια έκθεση) ώστε να έχεις και το σχετικό αρχείο σε pdf και αρχειοθετημένο κάτω απο τον πελάτη ή την μέτρηση που θέλεις? (βλέπε ιδέα#2)

Ιδέα#2: Θα ήταν καλό να προσθέσουμε και έναν ακόμα πίνακα όπου το θέλουμε (π.χ. Πελάτες ή φυτοφάρμακα) ώστε να "κρεμάσουμε" κάποια αρχεία ή και εικόνες απο κάτω.

Αυτά απο εμένα,

αν θέλεις κάνε μια περιγραφή (εκτενή αν γίνεται για τον σκοπό της βάσης που φτιάχνεις, ώστε να το δούμε πιο ειδικά..)

Παραθέτω κάποιες εικόνες σχετικά με τα παραπάνω..
;)
Συνημμένα Thumbnails
Εξαγωγή εγγραφής σε word-photos_files_1.jpg   Εξαγωγή εγγραφής σε word-photos_files_2.jpg   Εξαγωγή εγγραφής σε word-evretirio_pelatwn.jpg