| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Kαλημέρα Νίκο και χρόνια πολλά Γνωρίζω όλα αυτά που μου γράφεις και όντως υπάρχουν αυτές οι επιλογές.Η επεξήγηση της περίπτωσης που ζητάω είναι ότι όταν είναι η βάση σε mdb δουλεύει το Button1, όταν όμως μετατρέπω την βάση σε σε mde βγάζει το συγκεκριμένο σφάλμα. Δεν ξέρω μήπως είναι κάποια άλλη επιλογή τσεκαρισμένη από την βάση και ζητάω το ίδιο προγραμματιστικά και γίνεται αυτό. Ίσως έχει σχέση το "quit" που έχω βάλει στον τερματισμό της εφαρμογής με αυτό που είναι στο κώδικα του Βutton1. Σ'ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.Θα το προσπαθήσω με κάποιες εναλλαγές να δώ ίσως και το βρώ. Εκτός εάν γνωρίζει κάποιο άλλο μέλος γιατί συμβαίνει αυτό ΄μετά την μετατροπή της βάσης σε Mde. . Με εκτίμηση Αλέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ασφάλεια] Μετατροπη βασης σε mde | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-11-15 15:01 |
| Πρόβλημα κατά την διαδικασία διαίρεσης της βάσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 17-02-15 22:09 |
| Πρόβλημα κατά τη μεταφορά βάσης | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-08-12 17:43 |
| Μετατροπή βάσης δεδομένων σε εκτελέσιμο αρχείο | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-07-12 00:33 |
| Συμπύκνωση Βάσης | Dimitris Ch | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 09-03-11 22:54 |
Η ώρα είναι 20:05.

Θεματικός Τρόπος