| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στους φίλους του ms-office.gr !!! Ένα πρόβλημα μια απορία όποιος μπορεί να με βοηθήσει για να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Έχω ανεβάσει μια βάση με 3 πινάκες που πέρανε σε ερωτήματα. Το ζητούμενο είναι πως έχω καταφέρει να δείχνει το σύνολο κάθε παραγγελίας στην φόρμα "παραγγελίες" όμως θέλοντας να δώσω τα σύνολα τον παραγγελιών από κάθε παραγγελία στην forma "ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ" δεν το κατάφερα!!! Το παράδειγμα μου είναι στην φόρμα "ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ". Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 14-03-12 στις 23:39. Αιτία: Μετατροπή κεφαλαίων σε πεζά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Εκθέσεις ] ΣΥΝΟΛΑ | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 12-03-16 15:17 |
| [ Ερωτήματα ] Σύνολα | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-09-14 16:54 |
| [ Φόρμες ] Αναζήτηση σε φόρμες που επιστρέφει φόρμες | theo93 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 12-08-14 09:54 |
| [Συναρτήσεις] TOP 5 Σύνολα με τα ID τους.. | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-03-13 21:03 |
| [ Εκθέσεις ] Σύνολα στο υποσέλιδο | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 20-09-11 17:40 |
Η ώρα είναι 18:40.

Θεματικός Τρόπος