| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και πάλι... Έχω ένα ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΛΑΙΣΟ το οποίο γεμίζει με τα αποτελέσματα ενός ερωτήματος. Το ερώτημα έχει 6 στήλες, αλλά στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ φαίνονται μόνο οι 3 (εχω ορισει το πλατος σε 0 σε αυτες που δεν χρειάζομαι). Επισης η Δεσμευμένη στηλη δεν ειναι απο αυτες που φαίνονται. Αυτό που χρειάζομαι είναι όσο πληκτρολογώ μέσα στο πλαίσιο τα αποτελέσματα της λίστας να μειώνονται ανάλογα με το τι πληκτρολογησα (ποσες εγγραφες δηλ. ανταποκρινονται σε αυτό που πληκτρολόγησα) Η αυτοματη συμπληρωση που μου προσφερει η ACCESS δεν με καλυπτει, διότι θα ήθελα να μπορω να πληκτρολογώ οποιοδήποτε μερος ή στοιχειο του ερωτηματος, και οχι μονο την αρχη.. Ελπίζω να εγινα κατανοητός... Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelianta : 08-02-12 στις 19:55. Αιτία: Λάθος Διατύπωση |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενημέρωση πλαισίου κειμένου από πλαίσιο λίστας | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-04-18 20:19 |
| [Excel07] Αυτόματη συμπλήρωση λίστας. | George Nestor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-11-16 19:43 |
| [ Φόρμες ] Αλλαγή Περιεχομένων ενός Πλαισίου Λίστας με Ομάδα Επιλογής | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-11-11 15:38 |
| Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας | area51 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-07-10 13:37 |
| Σύγκριση σύνθετου πλαισίου και λίστας | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 08-03-10 10:52 |
Η ώρα είναι 15:58.

Θεματικός Τρόπος