| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα και καλή πρωτοχρονιά σε ολους (καθως πιστέυω να περάσατε καλα και τα χριστούγενα.) Αντιμετοπιζω ενα προβλημα (ακομη) και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εχω σχεδιασει μια φορμα με την φιρμα μου και αριθμιση σελιδας . Αλλα μου τυπωνει μονο μια και λεει 1 απο 1 σελιδα , εαν ζητησω περισοτερα αντιγραφα παλι δειχνει 1 απο 1 σελιδα . Επειδη ειναι για απογραφη και θελουν τρυπημα στην εφορια θα πρεπει να υπαρχει αριθμιση στις σελιδες προτυπωμενη . δηλ 34 απο 50 (θελω να τυπωσω περιπου 50) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εκτύπωση φόρμας access | rmaria | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-02-14 00:21 |
| [ Φόρμες ] Εκτύπωση στοιχείων φόρμας | tyllman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-11-13 10:03 |
| [ Φόρμες ] Αντιγραφή αντικειμένου φόρμας σε αντικείμενο άλλης φόρμας | zinocrotale | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-04-13 17:35 |
| Εκτύπωση φόρμας | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-04-13 11:37 |
| Ενημέρωση Πεδίου Δευτερεύουσας Φόρμας μέσω Βοηθητικής Φόρμας | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-04-12 18:18 |
Η ώρα είναι 12:57.

Θεματικός Τρόπος