| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους, σε μία έκθεση έχω δημιουργήσει ένα πλαίσιο κειμένο στο οποίο κάνω για κάθε εγγραφή μία αριθμ. πράξη. Αυτό που θέλω να κάνω είναι στο τέλος της έκθεσης να έχω το άθροισμα των πλαισίων αυτών. Είμαι μηχανικός και δημιουργώ μία βάση για τη διαδικασία των αυθαιρέτων. Όταν το ολοκληρώσω θα είναι διαθέσιμο και στους υπόλοιπους. Προς το παρών στέλνω το προσχέδιο αυτής της βάσης. Στην έκθεση ΕΡΓΟ έχω δημιουργήσει το πλαίσιο ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ το οποίο και θέλω να αθροίζω, αλλά.... Προσοχή για να λειτουργήσει η έκθεση πρέπει να είναι ανοικτή η φόρμα ΕΡΓΟ. Ανοίξτε τη φόρμα ΕΡΓΟ. Επίσης η ερώτηση που είχα κάνει πριν από κάποιες μέρες: http://www.ms-office.gr/forum/access...nteleston.html Στην φόρμα ΕΡΓΟ υπάρχουν κάποιοι συντελεστές (ΦΠΑ , λ , ΕΤΟΣ λ, ΤΡΙΜΗΝΟ λ) Αυτούς τους συντελεστές εννοούσα και θέλω να παίρνουν ως προεπιλεγμένες τιμές τις τιμές που θα έχω σε μία φόρμα συντελεστών.... Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ενημέρωση πλαισίου κειμένου από πλαίσιο λίστας | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-04-18 20:19 |
| Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Πλαισίου κειμένου | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-12-13 22:14 |
| Ενημέρωση πλαισίου κειμένου και πίνακα | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-06-13 02:39 |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα πλαισίου κειμένου | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-02-13 22:31 |
| Τιμή πλαισίου κειμένου από ερώτημα | cgian | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-09-11 21:14 |
Η ώρα είναι 17:18.

Θεματικός Τρόπος