Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Δεν εμφανίζει τις σχέσεις...

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 30-09-11, 18:11
Όνομα: Άκης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα σε όλους. Με συγχωρήτε που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά είχα πολύ τρέξιμο τον τελευταίο μήνα και έμεινα πίσω. Τάσο τα προβλήμα της βάσης σε ένα μεγάλο ποσοστό τα έλυσα, χάριν της βοήθειά σας βέβαια. Ένωσα ξανά την βάση μου, έκανα επιδιόρθωση, debug την VBS, κατάφερα μετά να σβήσω τις περίεργες εγγραφές με τα Κινέζικα και δεν μου ξαναέβγαλε το μύνημα με τον πίνακα MSysDb. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, τις ακολούθησα κατά γράμμα όπως κατάλαβες και σώθηκα. Θα κάνω κάποιες τροποποιήσεις στην βάση και θα στην ανεβάσω να την δεις και να μου πεις την γνώμη σου. Και πάλι σ' ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα με κριτήριο που εμφανίζει συγκεκριμένα πεδία andreasp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 23-04-15 15:05
[ Πίνακες ] Σχέσεις σε πίνακες xristos0718 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 22-10-14 21:15
[ Πίνακες ] Σχέσεις CR88 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 11-05-14 11:58
[VBA] ListBox δεν εμφανίζει όλες της στήλες anestaki Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 14-04-13 11:12
[Excel07] Δεν εμφανίζει στη μετάφραση στοιχεία vasi Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 25-09-12 20:57

Η ώρα είναι 08:40.