| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας. Έχω βρει πολλές λύσεις στο forum και ελπίζω σε μια ακόμη. Έχω μια έκθεση στην οποία τα δεδομένα που εμφανίζονται στη "λεπτομέρεια" τα έχω μέσα σε πλαίσια (κουτάκια). Σε κάθε σελίδα χωρούν 10 εγγραφές. Όταν υπάρχουν λιγότερες εγγραφές, το υπόλοιπο της λεπτομέρειας μένει κενό. Γίνεται στο κενό της λεπτομέρειας να εμφανίζονται τα πλαίσια κενά; Δηλαδή να εμφανίζονται 10 πλαίσια, ανεξαρτήτως του αριθμού εγγραφών. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Ταυτόχρονη σκίαση δύ πλαισίων κειμένων | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-12-16 21:04 |
| Εμφάνιση - Απόκρυψη στοιχείων σε έκθεση | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-06-15 22:38 |
| [ Εκθέσεις ] οριζόντια εμφάνιση εγγραφών σε έκθεση | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-08-14 07:39 |
| Έκθεση για εμφάνιση οφειλών σε πελατολόγιο | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-04-12 11:41 |
| [Μορφοποίηση] Excel Μορφοποίηση Πλαισίων Κειμένου | dream-garden | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-11 14:45 |
Η ώρα είναι 09:27.

Θεματικός Τρόπος