Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Στο αρχείο που με την απάντηση και βοήθεια σας πέτυχε να λειτουργήσει σωστά θέλησα να βάλω και ένα πεδίο αύξων αριθμός με αυτόματη αρίθμηση (Α_Α). Διαπίστωσα με την πράξη όμως πως όταν θέλω να διαγράψω μια εγγραφή πχ έχω 10 και σβήνω την δέκατη όταν περνάω νέα εγγραφή ξεκινά από το 11 δηλαδή από το νούμερο 9 πάω στο 11. Όταν θέλω να τα σβήσω όλα για να ξεκινήσω από το 1 εκεί γίνετε ακόμα πιο μπέρδεμα μια και ενώ έχω μια εγγραφή ξεκινά από το σημείο που είχα σταματήσει πριν τη διαγραφή. Έκανα ένα ερώτημα διαγραφής αλλά κάνει το ίδιο πράγμα. Υπάρχει καμία σκέψη πως θα το διορθώσω αυτό; Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Το πεδίο αυτόματης αρίθμησης παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Αν σβήσεις τις τελευταίες εγγραφές ή όλες κάνοντας συμπύκνωση και επιδιόρθωση της βάσης δεδομένων τα πεδία αυτόματης αρίθμησης ξεκινούν κανονικά από το 1 ή από τον αριθμό που έχει η τελευταία εγγραφή +1. Αν όμως σβήσεις ενδιάμεσες εγγραφές αυτές αγνοούνται. Μια πολύ καλή λύση έχει δοθεί από τον Τάσο εδώ http://www.ms-office.gr/forum/access...rithmisis.html Απαιτεί να χρησιμοποιείς για τα αποτελεσματά σου ερώτημα όπου ανεξάρτητα από τον αριθμό του ID σου βγάζει συνεχόμενη αρίθμηση. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Υπολογισμός μετρητή (ρολογιού) ΔΕΗ | steliosd | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 11-11-16 18:41 |
Μηδενισμός - Αρχικοποίηση Βάσης | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-11-13 23:41 |
[Συναρτήσεις] Μηδενισμός Αρνητικής Τιμής | dimkrin | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-03-13 23:49 |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός due date στο excel 2010 και μηδενισμός της ειδοποίησης | Kostas K | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-09-12 14:15 |
[ Φόρμες ] Συνεχόμενη Αρίθμηση - Μηδενισμός | ippotis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 11-02-11 17:56 |
Η ώρα είναι 10:56.