Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλο το Forum.Παρότι, βρισκόμαστε στην καρδιά του 15αύγουστου βλέπω ότι ορισμένοι δε το βάζουν κάτω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε μια έκθεση (που βασίζεται σε παραμετρικό ερώτημα με κριτήριο την ημερομηνία από .... μέχρι) μπορούμε να έχουμε ένα αδέσμευτο πλαίσιο ή κάτι άλλο που να μου εμφανίζει το χρονικό διάστημα της ημερομηνίας δηλαδή από...... μέχρι. Επισυνάπτω και πρδ. Φιλικά Τζίμης. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα. Τζίμη για δες αυτό σου κάνει; Φιλικά Δημήτρης |
| |||
| |||
![]()
Δημήτρη πράγματι η απάντηση εντυπωσιακή.Απλά εγώ θέλω όταν εκτελείται το παραμετρικό ερώτημα να μπαίνουν οι ημερομηνίες χωρίς να μεσολαβεί κάποια φόρμα και να μπαίνουν τόσες πολλές εντολές.Εκτός και αν δεν γίνεται. Θερμά ευχαριστώ που αφιέρωσες το χρόνο σου τέτοιες μέρες. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα! Τζίμη δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα SQL: Κώδικας: PARAMETERS [Δώσε Αρχική Ημερομηνία] DateTime, [Δώσε Τελική ημερομηνία] DateTime; SELECT tbl.eponimia, tbl.poso, tbl.imerominia, Abs([Δώσε Αρχική Ημερομηνία]-[Δώσε Τελική ημερομηνία]) AS Date_Diff FROM tbl WHERE (((tbl.imerominia) Between [Δώσε Αρχική Ημερομηνία] And [Δώσε Τελική ημερομηνία])) ORDER BY tbl.imerominia; Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Taso ακριβώς αυτό ήθελα.Βλέποντας και την ώρα που ασχολήθηκες με το θέμα μου ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο. Να είσαι πάντα καλά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο που βασίζεται σε παραμετρικό ερώτημα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-02-12 17:58 |
Η ώρα είναι 10:38.