| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους Αντώνη δες ένα τρόπο για να κλειδώσεις τα δεδομένα. Δεν ξέρω αν είναι ο πιο σωστός αλλά νομίζω ότι δουλεύει. Φιλικά Δημήτρης... |
|
| |||
| |||
|
Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ είναι ακριβώς αυτό που ήθελα αλλά έχω το εξής πρόβλημα κλειδώνω τα δεδομένα όλα καλά ως εδώ, αλλά αν κλείσω την φόρμα και την ξανά ανοίξω τα δεδομένα είναι ξεκλείδωτα.. μπορείς να μου πεις αν κάνω κάπου λάθος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντώνης : 22-07-11 στις 16:54. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Φόρμα σε περιβάλλον σχεδίασης ... Επιλογή φόρμας... Ιδιότητες ... καρτέλα Δεδομένα.... στην ιδιότητα 'Δυνατότητα επεξεργασίας', επέλεξε ΟΧΙ. Έτσι όταν η φόρμα ανοίγει, θα έχει ως προεπιλογή το 'κλείδωμα'. Ελπίζω να βοηθηθείς Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Νίκο καλησπέρα σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αυτό ήταν τελικά μου έλυσες ένα μεγάλο πρόβλημα |
|
| |||
| |||
|
Ακολούθησα τη λύση για κάποια δική μου εφαρμογή και η φόρμα κλειδώνει κανονικά. Το πρόβλημα είναι ότι όποιος ξέρει τα βασικά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα από τον αντίστοιχο πίνακα. Σαν λύση ανάγκης και προσωρινή έχω δώσει ιδιότητα "κρυφή" στον πίνακα. Υπάρχει κάποια καλύτερη λύση;
|
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Διαίρεση βάσης και κωδικός στο τμήμα που περιέχει τους πίνακες. Δημήρη, αυτή την τεχνική ακολουθώ. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Νίκο μία ερώτηση και από μένα. Στο παράδειγμα που ποστάρω έχω τη φόρμα "stoixeia" και μέσα σε αυτή τη δευτερεύουσα φόρμα "allastoixeia". Εφαρμόζοντας το παράδειδμα του Δημήτρη στο #4 αλλά και τις συμβουλές σου στο #6 δεν μπορώ να προσθέσω καμία καταχώρηση στην δευτερεύουσα φόρμα "allastoixeia" της φόρμας "stoixeia" όυτε άμα πατήσω ξεκλείδωμα. (Η φόρμα στοιχεία λειτουργεί αψογα). Μπορεί να γίνει κάτι σε αυτή τη περίπτωση. Το προσπάθησα όσο μπορούσα. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Το συνημμένο το ανέβασα σε άλλο στο post #11. Συγνώμη. |
|
| |||
| |||
|
Συγνώμη ξέχασα το συνημμένο παράδειγμα.
|
|
| |||
| |||
|
Γειά σας! Φίλε dimitris p , εχω δοκιμασει το κουμπί σου για κλείδωμα αλλά στη δική μου βάση δεν δουλεύει! Εχω κάνει αντιγραφή και επικόλληση τον κώδικα σου "Private sub κλπ αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ανεβάζω και την βάση μου για να δείς αν μπορείς. Φίλε Μετέωρα είπες: " Διαίρεση βάσης και κωδικός στο τμήμα που περιέχει τους πίνακες. Δημήρη, αυτή την τεχνική ακολουθώ. " Μήπως θα μπορούσες να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο γιατί δεν καταλαβαίνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ανδρέας |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χρόνο δεν έχω! Θα δω τα θέματα αύριο. Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ασφάλεια] κλείδωμα εγγραφών | vala | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 06-12-21 09:27 |
| [Excel07] Κλείδωμα φακέλου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-04-12 21:18 |
| [ Ασφάλεια] Κλείδωμα ΒΔ | nvosnakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-02-12 22:49 |
| ΚΛΕΙΔΩΜΑ | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 06-04-11 22:28 |
| [Γενικά] Κλείδωμα .... | crc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 19:26 |
Η ώρα είναι 11:27.

Υβριδικός τρόπος