Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Ερωτήματα ] Η ερώτηση του αδαή....

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-07-11, 12:40
Lefteris
Guest

Post Η ερώτηση του αδαή....

Καλημέρα σε όλους.

Χρησιμοποιώ(δεν το έχω φτιάξει εγώ-δεν ξέρω τίποτα απο Access) πολλά χρόνια τώρα, ένα πολύ καλό πρόγραμμα σε ACCESS 97!(Aγγλικό Office).
Έχω κρατήσει έναν υπολογιστή με τέτοιο ΟFFICE και κάνω την δουλειά μου.Δεν ανοίγει όμως σε κανέναν άλλο υπολογιστή.....
Η ερώτηση είναι: Μπορούμε να το μετατρέψουμε, ώστε να μπορεί να ανοίγει με OFFICE 2003(Ελληνικό), ώστε να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε άλλους υπολογιστές;;;

Φιλικά/Λευτέρης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-07-11, 18:20
Lefteris
Guest

Προεπιλογή

Kαλησπέρα σε όλους!

Η ερώτηση είναι, αν αυτό μπορεί να γίνει!! ΟΧΙ, πως να γίνει.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω, ότι κανένας φίλος, δεν ξέρει την απάντηση.

Φιλικά/Λευτέρης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-07-11, 20:49
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Γιαννιτσά
Προεπιλογή

Καλησπέρα
Αν και ειναι γραμμένο σε αρκετα παλαιό office νομίζω ότι τα 2003 θα έπρεπε να το ανοίγουν
Αν δεν ανοίγει αλλού είναι το πρόβλημα
Πες μας ακριβώς τι μήνυμα σου βγάζει ή ανέβασε δείγμα αν είναι δυνατό
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-11, 09:20
Lefteris
Guest

Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους.

Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.
Δείγμα είναι δύσκολό να ανεβάσω, επειδή είναι πρόγραμμα σε λειτουργία με πάρα πολλά στοιχεία μέσα.
Σου γράφω όμως τι ακριβώς λέει, όταν προσπαθώ να το ανοίξω και πληκτρολογώ τον πρώτο αριθμό απο τον κωδικό εισόδου, σε υπολογιστή με OFFICE 93(Ελληνικό)!!

"Η έκφραση με το πλήκτρο κάτω που πληκτρολογήσατε ως τιμή της ιδιότητας του συμβάντος προκάλεσε το σφάλμα Module not found/
"H έκφραση δεν καταλήγει στο όνομα μιάς μακροεντολής, μιας συνάρτησης οριζόμενης απο τον χρήστη, ή σε (Διαδικασία συμβάντος)"
"Μπορεί να ανέκυψε σφάλμα κατά την αποτίμηση συνάρτησης συμβάντος ή μακροεντολής."

Ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά/Λευτέρης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-11, 11:24
Όνομα: Μάρω
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LEFTERIS Εμφάνιση μηνυμάτων
"Η έκφραση με το πλήκτρο κάτω που πληκτρολογήσατε ως τιμή της ιδιότητας του συμβάντος προκάλεσε το σφάλμα Module not found/
"H έκφραση δεν καταλήγει στο όνομα μιάς μακροεντολής, μιας συνάρτησης οριζόμενης απο τον χρήστη, ή σε (Διαδικασία συμβάντος)"
"Μπορεί να ανέκυψε σφάλμα κατά την αποτίμηση συνάρτησης συμβάντος ή μακροεντολής."
Φίλε Λευτέρη καλημέρα,
στις νεότερες εκδόσεις πάντα υπάρχουν νέα "στοιχεία" τα οποία δεν τρέχουν στις παλαιότερες (σημείο εξέλιξης)!!!
Από τη στιγμή όμως που δεν ανεβάσεις δείγμα και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι δεν ξέρεις από ότι λες τίποτα από Access θα δυσκολευτούμε λίγο παραπάνω.
Πήγαινε σε κάθε φόρμα ξεχωριστά (σε προβολή σχεδίασης), και βρες ποιό πεδίο στις ιδιότητές του, στο συμβάν,
έχει [Διαδικασία συμβάντος] στην έκφραση Με το πλήκτρο κάτω.
Στην συνέχεια άνοιξε τον κώδικα από το πλήκτρο στα δεξιά του, αντέγραψε το και στείλ' το μας.

Φιλικά,
Μάρω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-11, 13:13
Lefteris
Guest

Προεπιλογή

Aγαπητή Μάρω, καλημέρα!

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διάθεσες.

Ξαναδοκίμασα με αντιγραφή του αρχείου ξανά. Ζητάει μετατροπή του αρχείου σε νεότερη έκδοση και μετά αρχίζουν...τα δύσκολα. Δεν ανοίγει με κωδικό, δεν καταλαβαίνει ημερομηνίες κλπ κλπ..
Σε κάθε περίπτωση, η ερώτησή μου απαντήθηκε και από εσένα και απο τον Δημήτρη, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας κουράζω, διότι όσο και να προσπαθήσετε, νοιώθω πως δεν μπορώ να σας ακολουθήσω.Οπότε, θα πρέπει να βρώ κάποιον άνθρωπο που γνωρίζει το αντικείμενο και να μου κάνει την μετατροπή.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Φιλικά/Λευτέρης.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ερωτηση για excel ή access aristarchosel Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 06-10-14 19:10
[Γενικά] Η ερώτηση του νέου. mike04 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 02-09-11 19:46
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση - ερώτηση toxicity Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-01-11 07:04
Ερωτηση για μακροεντολή xristos0718 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 23-06-10 19:31

Η ώρα είναι 07:53.